ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα: Ο Παυλίδης έφτασε στην Λισαβόνα για να ενταχθεί στους "αετούς"

Μπενφίκα: Ο Παυλίδης έφτασε στην Λισαβόνα για να ενταχθεί στους "αετούς"
PRINT SCREEN

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι μέλος της Μπενφίκα μετά το deal της πορτογαλικής ομάδας με την Άλκμααρ, που είχε αποκαλύψει το SPORT24, με τον 25χρονο φορ να φτάνει στην Λισαβόνα λίγο πριν ανακοινωθεί η απόκτησή τους από τους "αετούς".

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε μία εντυπωσιακή παρουσία τα τελευτία χρόνια στην Ολλανδία και το γεγονός αυτό του έδωσε μία τεράστια επιβράβευση, με την Μπενφίκα να έρχεται σε συμφωνία με την Άλκμααρ για να τον κάνει δικό της από τη νέα σεζόν όπως αποκάλυψε το SPORT24.

Μάλιστα, από τη στιγμή που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και υπέγραψε το συμβόλαιό του (μένει η ανακοίνωση από πλευράς των αετών), το μόνο που έμενε ήταν να ταξιδέψει στην Πορτογαλία, κάτι που έγινε αργά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Ιβηρική χερσόνησο, ο 25χρονος διεθνής φορ έφτασε στην Λισαβόνα έχοντας μαζί και τις αποσκευές του, καθώς θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πορτογαλική πρωτεύουσα, με τον παίκτη να μετράει πλέον αντίστροφα για να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Μπενφίκα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ