ΙΝΤΕΡ

Μπενίτεθ: "Είχαμε 17 σουτ προς την εστία..."

Μπενίτεθ: "Είχαμε 17 σουτ προς την εστία..."

Ο Ράφα Μπενίτεθ "απάντησε στην επίθεση που εξαπέλυσε στην Ίντερ ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει το πρώτο του φετινό γκολ ο Ντιέγκο Μιλίτο.

"Εγώ έρχομαι από την Αγγλία και εκεί οι πρόεδροι δεν μιλούν πάρα πολύ. Μετά τον αγώνα, ως προπονητής, μπορώ να πω ότι είχαμε 17 σουτ προς την εστία...

Έχω μεγάλο σεβασμό για όλο τον κόσμο δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο, επειδή είμαι ένας προπονητής που μιλάει για ποδόσφαιρο", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι" στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να αναφερθεί παράλληλα στο θέμα της "αφλογιστίας" του Μιλίτο.

"Μίλησα μαζί του, είναι καλά, δουλεύει καλά, ενώ και σήμερα δούλεψε καλά. Ο Ντιέγκο ξέρει ότι το γκολ είναι θέμα χρόνού.

Τα λόγια του του μάνατζέρ του στις εφημερίδες; ("Του λείπει ο Μουρίνιο"). Ο Μιλίτο μου είπε ότι έμεινε έκπληκτος από αυτά που διάβασε στις εφημερίδες, καθώς έχει να μιλήσει εδώ και έναν μήνα με τον μάνατζέρ του.

Το σημαντικό είναι να δουλεύει καλά ο παίκτης, ο κόσμος που μιλάει απ'έξω δεν έχει σημασία. Η γνώμη μου είναι πως ο Μιλίτο έκανε ένα καλό παιχνίδι στο Παλέρμο, κοντά στο επίπεδό του, το μοναδικό που του έλειψε είναι το γκολ.

Την Τετάρτη, αν παίξει, θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας".


Ερωτηθείς τέλος για το πώς αντιμετωπίζει το ματς της 3ης Οκτωβρίου κόντρα στην Γιουβέντους, ομάδα η οποία είχε ενδιαφερθεί να τον προσλάβει πριν έρθει η πρόταση της Ίντερ, ο Μπενίτεθ ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει σημασία για αυτόν τώρα είναι τα ματς που προηγούνται, αυτό με τη Μπάρι την Τετάρτη και το επόμενο με τη Ρόμα στο "Ολίμπικο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ