ΙΝΤΕΡ

Μπενίτεθ: "Kάθε τρόπαιο στην ώρα του"

Μπενίτεθ: "Kάθε τρόπαιο στην ώρα του"

Το κατόρθωμα της Μπαρτσελόνα να κατακτήσει έξι τρόπαια σε μία σεζόν έχει βάλει ως στόχο ο Ράφα Μπενίτεθ για την Ίντερ.

Οι "νερατζούροι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Αμερική και τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ντάλας.

Ο Ισπανός γνωρίζει ότι η φυγή του Μουρίνιο άφησε βαρύ φορτίο στον Μπενίτεθ που θα πρέπει να επωμιστεί και να ξεπεράσει τον προκάτοχο του.

" Στόχος μας είναι η κατάκτηση έξι τροπαίων και κάθε φορά θα προετοιμαζόμαστε για τον κάθε έναν ξεχωριστά, πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε", τόνισε σε δηλώσεις του ο Μπενίτεθ που δεν ξεχνάει την Λίβερπουλ καθώς έξι χρόνια στο "Άνφιλντ" αποτέλεσαν μία συγκλονιστική περίοδο για αυτόν, όπως αποκαλύπτει.

" Η εμπειρία μου στην Λίβερπουλ ήταν μοναδική και δεν θα ξεχάσω ποτέ τους παίκτες και τους φιλάθλους. Να μένεις έξι χρόνια σε μία ομάδα είναι μεγάλη περίοδος και εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσω. Τώρα είμαι σε έναν άλλο σύλλογο που κέρδισε τόσα πολλά σε μία περίοδο και περιμένει να κερδίσει ακόμα περισσότερα τη νέα σεζόν.

Να συνεχίσω το νικητήριο σερί είναι ο στόχος μου. Είναι πολύ νωρίς να πούμε ποια θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας αλλά θα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα με καινοτομίες στην τακτική και σε ατομικό επίπεδο
".

Η Ίντερ θα αγωνιστεί στις 21 Αυγούστου κόντρα στην Ρόμα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας και στις 27 Αυγούστου με την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 27 Αυγούστου, γνωρίζοντας ο Μπενίτεθ ότι είναι δύο δύσκολοι στόχοι απέναντι σε δύο κορυφαίες ομάδες.

" Η Ίντερ είναι ακόμα διψασμένη για επιτυχία, έχουμε ένα πρόεδρο που ξέρει πως να κερδίζει στο ποδόσφαιρο και είμαι ήσυχος. Έχουμε επιθετικό στυλ και θέλουμε να βελτιωθούμε στην τακτική. Τα φιλικά μας έχουν δείξει τόσο θετικά όσο και αρνητικά σημάδια", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Μπενίτεθ, εμφανώς αισόδοξος για την νέα του περιπέτεια στον πάγκο της Ίντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ