ΙΝΤΕΡ

Μπενίτεθ: "Με εμπιστεύεται 100% ο Μοράτι"

Μπενίτεθ: "Με εμπιστεύεται 100% ο Μοράτι"

O Ράφα Μπενίτεθ υποστήριξε ότι ο Μάσιμο Μοράτι εξακολουθεί να του δείχνει εμπιστοσύνη παρά την ήττα από τη Μίλαν ενώ παραδέχτηκε ότι οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει την ομάδα του.

"Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του προέδρου, δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μία λεπτή ισορροπία. Το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι μίλησα με τον Μάσιμο Μοράτι.

Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι, αλλά δουλεύω μαζί του και με τον Μπράνκα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η ήττα στο ντέρμπι; Κοιμήθηκα άσχημα", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός παραλαμβάνοντας το βραβείο Maestrelli που του είχε απονεμηθεί το 2007 όταν ήταν προπονητής στη Λίβερπουλ, αλλα το οποίο δεν είχε πάρει εδώ και τρία χρόνια.

Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα των "νερατζούρι", ο Μπενίτεθ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα έρθει η ανάκαμψη παρά τα προβλήματα τραυματισμών:

"Ελπίζω ότι η ανοδική πορεία θα ξεκινήσει στο ματς με την Κιέβο αν και είναι δύσκολο με όλους αυτούς τους τραυματισμούς.

Η ομάδα έπαιζε ένα ωραίο ποδόσφαιρο, τώρα θα πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα και ύστερα η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να πάρω αντίστοιχα βραβεία ως προπονητής της Ίντερ. Είδα τους παίκτες με μεγάλη διάθεση για τη νίκη, σιγά σιγά θα έρθει η Ίντερ που όλοι θέλουμε να βλέπουμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ