ΙΝΤΕΡ

Μπενίτεθ: "Νίκη με Τβέντε για νέο σερί"

Μπενίτεθ: "Νίκη με Τβέντε για νέο σερί"

Ο Ράφα Μπενίτεθ "απάντησε" στα σενάρια περί απόλυσής του από την Ίντερ, τονίζοντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Τβέντε το βράδυ της Τετάρτης, και θα ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

"Το παιχνίδι με την Τβέντε είναι διαφορετικό, σημαντικό, επειδή είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια, αλλά αυτό θα είναι ξεχωριστό επειδή ξέρουμε ότι αν νικήσουμε εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Περιμένω ότι την Τετάρτη, σε περίπτωση νίκης, τα πάντα θα είναι διαφορετικά για μας, για μένα και τους παίκτες.

Εγώ πιστεύω, μετά από 25 χρόνια που προπονώ ομάδες, ότι το ποδόσφαιρο γίνεται παγκόσμιο. Στις ομάδες παίζουν Αργεντίνοι, Βραζιλιάνοι, που μιλούν ιταλικά και επικοινωνούν μεταξύ τους. Δεν πιστεύω σε γκρουπ, αυτή για μένα είναι μία ενωμένη ομάδα.

Είμαστε σε μία χρονική περίοδο όπου ακόμα μπορούμε να κατακτήσουμε πάρα πολλά τρόπαια. Με τους τραυματίες που επιστρέφουν, αυτή η ομάδα θα γίνει πολύ πιο δυνατή.

Και εγώ έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες", τόνισε ο Μπενίτεθ, για τον οποίο το ματς με την Τβέντε δεν θεωρείται ως ο "τελευταίος σταθμός".

"Εγώ βλέπω αυτό το παιχνίδι διαφορετικά. Αυτός μπορεί να είναι ο πρώτος αγώνας από πολλούς νικηφόρους για μας. Σκέφτομαι θετικά, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα.

Είμαι σίγουρος ότι αν νικήσουμε θα αλλάξει η νοοτροπία. Βλέπω τους παίκτες να δουλεύουν, από το ματς με την Κιέβο κιόλας είδα θετικά στοιχεία".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ