ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπενίτεθ: "Προλαβαίνει τη Μπάρνσλεϊ ο Τόρες"

Μπενίτεθ: "Προλαβαίνει τη Μπάρνσλεϊ ο Τόρες"
τόρες

Tην αισιοδοξία του ότι ο Τόρες θα προλάβει να δώσει το παρών στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Μπάρνσλεϊ για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, εξέφρασε ο Ράφα Μπενίτεθ

Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός έχασε τον αγώνα με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" το απόγευμα της Κυριακής εξαιτίας τραυματισμού που υπέστη στον φιλικό αγώνα Ισπανία-Γαλλία, με τον Μαδριλένο τεχνικό να περιμένει πώς και πώς το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ίντερ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Ίσως να είναι στη διάθεσή μας για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου κόντρα στη Μπάρνσλεϊ. Έχουμε χρόνο. Οι φυσιοθεραπευτές δουλεύουν εντατικά μαζί του. Μπορεί να είναι εντάξει", τόνισε ο Μπενίτεθ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς με την Τσέλσι, όπου οι "κόκκινοι" έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο.

" Πριν από το παιχνίδι, αν μου έλεγαν ότι θα πάρουμε έναν πόντο θα μου φαινόταν καλό, όμως μετά το ματς, μπορώ να πω ότι χάσαμε δύο βαθμούς.

Είμαστε απογοητευμένοι, όμως δεν ήταν εύκολο να πάρουμε το τρίποντο εκεί, και αν δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη, τότε είναι προτιμότερο να φέρνεις ισοπαλία παρά να χάσεις.

Προσπαθούσαμε να νικήσουμε και δύο με τρεις φορές είχαμε παίκτες σε καλές περιπτώσεις, όμως δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις.

Εάν πάρουμε το ένα παιχνίδι που εκκρεμεί, τότε θα πάμε στην τέταρτη θέση. Εάν πάντως συνεχίσουμε να παίζουμε όπως με την Τσέλσι, τότε θα πάρουμε πολλά παιχνίδια από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.




TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ