ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπένος: "Όλα τα ματς είναι τελικοί"

Μπένος: "Όλα τα ματς είναι τελικοί"
INTIME SPORTS

Μονόδρομος είναι η νίκη για τα Τρίκαλα στο ματς του Σαββάτου με τον Πιερικό, με τον Γιώργο Μπένο να τονίζει πως όλα τα ματς πλέον είναι τελικοί

Όλα τα παιχνίδια της Football League, είναι πλέον τελικοί για τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπένο. Ο τεχνικός του ΑΟΤ στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ζήτησε από τους παίκτες του μόνο τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπένος:

" Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς εξαιτίας του κακού παιχνιδιού που κάναμε. Εντοπίσαμε τα λάθη της κακής απόδοσης. Μέσα στην εβδομάδα δουλεύουμε αρκετά καλά με μοναδικό γνώμονα να κερδίσουμε το Σάββατο (σ.σ τον Πιερικό). Πιστεύω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν παρά πολύ, έχουνε δώσει τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι τώρα αλλά είχαμε μια κακή εμφάνιση.

Συμβαίνουν και οι κακές εμφανίσεις και εμείς σε μια κακή εμφάνιση μπορέσαμε να αποσπάσουμε ένα πόντο και αυτό ήταν το θετικό. Πιστεύω ότι το Σάββατο θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επανέρθουμε στις νίκες
".

Για την κακή εμφάνιση: " Είναι ένα πάζλ πολλών πραγμάτων. Η έλλειψη φρεσκάδας μπορεί να οφείλεται τις δυσμενείς γηπεδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε 40 μέρες και ότι σε 40 μέρες γυρίζουμε σε 15 -16 παίκτες. Προσπαθούν πάρα πολύ όμως όλα τα παιδιά, κάποια στιγμή μπορεί να εμφανίσουν σημάδια κόπωσης και κούρασης, όπως ήταν εμφανή την Κυριακή.

Η πίεση που έχουμε για το αποτέλεσμα και η οποία δημιουργείται και από τον κόσμο. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών. Είναι πολλά τα αίτια. Θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί. Τα παιδιά δεν είναι ρομπότ θα επέλθει μια κούραση, είναι φυσιολογικό και στο ποδόσφαιρο παίζεις υπό καθεστώς κούρασης. Μόνο στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας είσαι ξεκούραστος
".

Για το ποιος ευθύνεται: " Δεν συμφωνώ με την λέξη κακές εμφανίσεις. Ήταν μια κακή εμφάνιση. Βεβαίως οι ποδοσφαιριστές έχουνε μερίδιο ευθύνης, στην Ηλιούπολη ήταν κακό το αποτέλεσμα όπως ήταν και με τον ΟΦΗ αλλά αυτά τα δύο ήταν καλά ματς. Με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν κακή η εμφάνιση αλλά καλό το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούνε πολύ .

Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας με προεξέχοντα εμένα. Δεν μπορείς να αποποιηθείς των ευθυνών σου. Η ομάδα είναι μαζί στις νίκες, μαζί στις δύσκολες στιγμές. Οφείλει να δώσει απαντήσεις το Σάββατο σε όλη αυτή την παραφιλολογία. Έγινε μια κακή εμφάνιση τέλος. Δουλεύαμε να δώσουμε την απάντηση μας το Σάββατο.

Είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα προσπαθεί πάρα πολύ. Έχει δείξει δείγματα γραφής. Δημιουργεί ευκαιρίες. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, Καλώς ή κακώς κάποια στιγμή βγαίνει η κούραση. Ήμασταν κακοί σε εμφάνιση την Κυριακή, κλέψαμε όμως το αποτέλεσμα.

Το πιστέψαμε, κάναμε την υπέρβαση, παίξαμε με δέκα παίκτες. Εν πάση περίπτωση πήραμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας για να σταθούμε στην Β' Εθνική. Πιστεύω ότι θα επανέρθουμε στις καλές εμφανίσεις. Και το τμήμα δουλεύει και έχει εγωισμό και θα βγάλει όλο αυτό τον όγκο της δουλειάς
".

Για τις χαμένες ευκαιρίες: " Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις του κ. Παντελίδη διότι είναι εξαίρετος συνάδερφος. Αριθμητικά θα αναφέρω ότι με τον ΟΦΗ είχαμε τρεις μπάλες γκολ, στον Πανθρακικό είχαμε δύο μπάλες γκολ καθαρές με Εθνικό είχαμε δύο μπάλες γκολ. Με την Ηλιούπολη είχαμε τρεις φάσεις για γκολ, δεν σου λέω πέντε και κάναμε ένα κακό παιχνίδι το οποίο είναι παρελθόν.

Δε νομίζω ότι δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και ότι άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας. Βρέθηκα σε δυσχερή θέση να μην έχω τον Μπαριέντος, τον Στεπάνοβις. Δεν άλλαξα την επιθετική φιλοσοφία. Δεν δημιουργήσαμε όλες αυτές τις μπάλες γκολ γιατί έκανε ο αντίπαλος λάθη. Ίσα ίσα ήταν ευκαιρίες υπό προϋποθέσεις
".

Για το ματς με τον Πιερικό: " Θέλουμε να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν το ονομάζω τελικό. Όλα τα ματς είναι τελικοί. Δεν είναι τελικός. Στην Β' Εθνική σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές υπάρχουν κομβικά παιχνίδια που πρέπει να τα πάρεις. Ένα από αυτά είναι και το ματς του Σαββάτου.

Όπως ήταν το ματς με τον Εθνικό κομβικό που έπρεπε να πάρουμε το ματς με μισό μηδέν για να έχει αντίκρισμα ο βαθμός στον Πανθρακικό. Έρχεσαι από μια κακή εμφάνιση. Θα φτύσεις αίμα μέσα στο γήπεδο, να βγάλεις τον εγωισμό σου. Πάω το Σάββατο για θάνατο. Η κερδίζω ή κερδίζω. Δεν είναι τελικός όμως είναι ένα κομβικό παιχνίδι.

Είναι πολύ επικίνδυνη και έμπειρη ομάδα. Με την έννοια αυτή (σ.σ της κρισιμότητας του ματς) όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Αυτά τα παιχνίδια είναι ποιος τα θέλει πιο πολύ. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε αυτή την ομάδα. Ζητάμε συγγνώμη για την κακή εμφάνιση και οφείλουμε να τον αποζημιώσουμε το Σάββατο
".

Ρούσεφ: "Χρειάζεται υπομονή"

Στο μεταξύ, δηλώσεις τόσο για την μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε και ο Ιβάν Ρούσεφ.

Ο έμπειρος μέσος του ΑΟΤ με δηλώσεις του στον "Fm100", τόνισε χαρακτηριστικά: " Πιστεύω πως μπορούσαμε βάση το ρόστερ που έχει η ομάδα να πάμε καλύτερα. Χρειάζεται υπομονή. Στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε και έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας. Με δύο νίκες πας για εξάδα και με δύο ήττες πέφτεις.

Απλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Θέλει μόνο δουλειά και υπομονή. Στην Β' Εθνική είναι καλές οι ομάδες, έχουνε καλούς ποδοσφαιριστές αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Έχει ποιότητα η ομάδα μας και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες
".

Για τις δικές του εμφανίσεις: " Μπορώ να δώσω και περισσότερα πράγματα στα Τρίκαλα. Έχω έμπνευση και φαντασία αλλά χρειάζομαι και εγώ βοήθεια από τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να είμαστε ένα σύνολο".

Για το γκολ του Πουρή: " Τον είδα ότι μπήκε μέσα, σκέφτηκα να κάνω την μπαλιά μέσα στο χώρο και να την εκμεταλλευτεί ο Πουρής όπως και έγινε".

Για το αν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα: " Πιστεύω ότι χρειάζεται ακόμη κάποιο σέντερ φορ καθώς ο Βαγγέλης είναι μόνος του και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Καλό θα ήταν να έχουμε και άλλους επιθετικούς ή ακραίους καθώς είχαμε και τραυματισμούς με τους Μπαριέντος και Στεπάνοβιτς. Με τον κ. Παντελίδη παίζαμε πιο επιθετικά ο κ. Μπένος έχει μια διαφορετική φιλοσοφία αλλά δεν θέλω να πω κάτι".

Για τι γυναικείο διαιτητικό τρίο στο ματς με τον Πιερικό: " Πιστεύω να είναι καλό για εμάς. Έχω παίξει πέρυσι και με τις τρεις, είναι πολύ καλές πιστεύω να είναι και γούρικες. Γενικά δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι".

Για το ματς του Σαββάτου με τον Πιερικό: " Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε δύναμη και πάθος και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ