PREMIER LEAGUE

Μπεντ: "Πρέπει να αρχίσουμε τις νίκες"

Μπεντ: "Πρέπει να αρχίσουμε τις νίκες"
μπεντ

Ο Άγγλος επιθετικός διέψευσε τα περί προβλημάτων στα αποδητήρια και τόνισε ότι πρέπει να αρχίσουν οι νίκες

Οι "σπερς" έχουν μόλις δύο βαθμούς έπειτα από δύο χρονιές και αυτό είναι το χειρότερό τους ξεκίνημα από το 1912, ενώ αντιμετωπίζουν την Στόουκ την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι συνεχείς αποτυχίες έχουν φέρει γκρίνια και προβλήματα στα αποδητήρια, αλλά ο Μπεντ το διαψεύδει. "Όλοι είναι ανήσυχοι και είναι λογικό, όμως όλοι στηρίζουν τον προπονήτη και όλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλο", εξηγεί ο Άγγλος επιθετικός.

"Προφανώς είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά, καθώς σε κάποια από τα ματς παίξαμε λίγο καλά. Όταν χάνεις από την Χαλ με γκολ σαν αυτό του Τζεοβάνι, τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θα βρούμε τον δρόμο μας σίγουρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

Το να κερδίσει τους τρεις βαθμούς με την Στόουκ στο "Μπριτάνια" είναι η προτεραιότητα για τον Ράμος, καθώς ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις με Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

"Μία νίκη δεν θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση", συνεχίζει ο Μπεντ. "Πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να μην υπάρχει απόσταση που λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε δύο-τρία ματς για να την καλύψουμε".

"Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Στόουκ, αλλά αν προετοιμαστούμε όπως μπορούμε, τότε έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε οποιονδήποτε".








TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ