ΒΟΛΟΣ

Μπέος: "Αποσύρω το ενδιαφέρον για τον Ουάρντα, περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο Αμρ Ουάρντα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για τα play offs της Super League | 9 Μαΐου 2021
Ο Αμρ Ουάρντα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για τα play offs της Super League | 9 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Με γραπτή δήλωσή του, ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε πως ο Βόλος αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είναι προς παραχώρηση από τον ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή που ο Αμρ Ουάρντα είδε τη φετινή παρουσία του στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται κατόπιν σχετικής απόφασης του συλλόγου, επανήλθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Βόλου για να τον (επαν)εντάξει στο δυναμικό του. Με γραπτή δήλωσή του όμως, ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε πως ο σύλλογος της Μαγνησίας αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο παίκτη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

"Είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αδυναμία που έχω στον Χαμπίμπι, τον γνωστό Ουάρντα και πως θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα του Βόλου, όπως επίσης γνωστό είναι και το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Βόλος για την απόκτησή του.

Όμως η ποδοσφαιρική αξία του κάθε παίκτη, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μου είναι αρκετή για συνεργασία αν δεν συνοδεύεται από αρχές και αξίες και μια πλήρως αποδεκτή κοινωνικά συμπεριφορά.

Ετσι δυστυχώς υποχρεούμαι να αποσύρω το ενδιαφέρoν που είχα να τον εντάξω στην ομάδα μας.

Περιπτώσεις σαν κι αυτή πιστεύω ότι δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό, ιδιαίτερα, ποδόσφαιρο.

Αχιλλέας Μπέος"

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ