ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπέος: "Ο Ηρακλής πάνω από όλους"

Μπέος: "Ο Ηρακλής πάνω από όλους"
Μπεος

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε κατηγορηματικά πως ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους και όλα

Στην διάρκεια αυτής στάθηκε στα περισσότερα από τα θέματα της επικαιρότητας που έχουν να κάνουν με τον Ηρακλή. Στα ζητήματα των Παπαδόπουλου, Σουλίδη, αλλά και τις μετοχές, θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο κι επανέλαβε και αυτός ότι η ομάδα του Αντώνη Ρέμου βάζει τα στήθη της μπροστά και πώς η στήριξη από τον κόσμο του Ηρακλή είναι απαραίτητη.
Για το θέμα του διεθνή νεαρού Παπαδόπουλου ο κ. Μπέος επισήμανε πως: "Κάποιοι έχουν βρώμικη τακτική σκοπίμως. Δουλεύουν ύπουλα και βρώμικα", ενώ για το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον Ολυμπιακό. "Δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση. Ακόμη και να υπήρχε πρόταση, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Είναι μέσα στα πλάνα της διοίκησης να κάνει συζητήσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για επέκταση συμβολαίου, όπως επίσης και για τους υπόλοιπους νεαρούς. Κάποιοι εξ αυτών έχουν μάνατζερ. Κάποιοι όχι".



Για Μπαντή, Παπαζαχαρία και για τα συμβόλαια τους είπε: "Ο Παπαζαχαρίας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν εντάσσεται στην κατηγορία με τους υπόλοιπους νεαρούς. Υπάρχει όμως η προοπτική να γίνουν επαφές για το συμβόλαιο και να του προτείνουμε ανανέωση".


Για την αποχώρηση του Σουλίδη, τόνισε: "Πού ήταν ο Σουλίδης; Όταν ήρθαμε δεν ήταν καν στην ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και παρέρχονται. Όπως προπονητές και παράγοντες. Του έγινε μία πρόταση, δεν την αποδέχτηκε".



Για τον ρόλο του στην ομάδα του Ηρακλή ο κ. Μπέος ξεκαθάρισε: "Ήρθα για να βοηθήσω", και πρόσθεσε: "Άφησα την οικογένεια μου και ασχολήθηκα καθημερινά με τα του Ηρακλή, επειδή μου ζητήθηκε. Επειδή ο Αντώνης είναι φίλος μου".



Όσο για το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής; "Έχω μιλήσει με τους Μυτιληναίο και Σπανουδάκη όχι για δικό μου λογαριασμό, αλλά για λογαριασμό της ομάδας του κ. Ρέμου. Υπάρχουν δεσμεύσεις για τις μετοχές".



Ποιες είναι όμως αυτές; "Δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, όποτε ζητηθεί από τον κ. Ρέμο να πάρει τις μετοχές", είπε αρχικά και συμπλήρωσε. " Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
Θέλουμε να δούμε αύριο 10.000 κόσμο στο Καυτανζόγλειο. Να φανεί ότι η προσπάθεια που έγινε και θα γίνει από αυτή τη διοίκηση, δεν θα πάει χαμένη. Να στηρίξει ο κόσμος. Γιατί η δυναμική του κόσμου και του συλλόγου είναι μεγάλη. Πρέπει να σταθεί δίπλα ο κόσμος έμπρακτα. Όχι μόνο με διαρκείας. Και με ένα εισιτήριο, 10 ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι που ανέλαβαν προέρχονται από τον Ηρακλή".




Για το ρόστερ και τον φετινό Ηρακλή επισήμανε: "Ο Ηρακλής δεν θα κινδυνεύσει. Θα είναι καλύτερος. Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα δεν κρίνεται από 1-2 παίκτες. Κρίνεται από το σύνολο. Ομαδικά. Το θέμα είναι να υπάρχει σύνολο. Να είναι μία ανταγωνιστική ομάδα.

Δημιουργήσαμε μία ομάδα βάση του μπάτζετ. Να μπορούμε να τους πληρώνουμε. Βάση της οικονομικής δυνατότητας. Να είναι ισορροπημένα τα χρήματα που παίρνει ο καθένας. Να μην υπάρχει μεγάλη οικονομική απόκλιση. Να υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Οι φιλοδοξίες τους να ταυτίζονται με του Ηρακλή. Να παίζουν για την ομάδα. Ο Ηρακλής έχει 25 παίκτες που θα προβληματίσουν θετικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς".







Ο κ. Μπέος παρουσιάστηκε μάλιστα ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον Εργοτέλη που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο λέγοντας: "Ο Ηρακλής θα κερδίσει", κι όσο για την διαιτησία; "Πιστεύω, ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα".

Για το θέμα Ελευθεριάδη υποστήριξε πως: "Ξέρω ότι ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή διαθέτει τον καλύτερο γυμναστή στην Ελλάδα", και "Ο Ηρακλής πάνω απ' όλα και απ' όλους".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ