ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπέος: "Υπάρχει λύση"

Μπέος: "Υπάρχει λύση"
Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα όσα αναφέρονται περί εμπλοκής του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι εφόσον του ζητηθεί θα βοηθήσει αυτή την ομάδα επιχειρηματιών ζητώντας πάντως από τον κόσμο του Ηρακλή να την προστατεύσει.
«Από τις λίγες ομάδες που συμπαθώ»
« Δεν γνωρίζω τι έγινε στο δικαστήριο και δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιήθηκε το όνομα μου από τον δικηγόρο του Ηρακλή», τόνισε αρχικά ο κ. Μπέος και συνέχισε: « Το σημαντικότερο είναι ότι ο Ηρακλής είναι από τις λίγες ομάδες που συμπαθώ και το έχω εκφράσει το παρελθόν. Ο δεύτερος λόγος είναι η κρισιμότητα της κατάστασης.
Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους την τύχη του Ηρακλή, δείχνουν την εντύπωση ότι υπάρχει άγνοια κινδύνου
».

«Ή τρελός ή τυχοδιώκτης»
Όσο για τον ίδιο; « Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτή την χρονική στιγμή το μείζον θέμα δεν είναι αν θα ασχοληθεί ο Αχιλλέας Μπέος, προέχουν άλλες προτεραιότητες. Ο Μπέος μπορεί να ασχοληθεί τώρα, σε οχτώ μήνες. Το ζητούμενο είναι ότι υπάρχει λύση για τον Ηρακλή. Είχα πει στο παρελθόν ότι όποιος ασχοληθεί με τον Ηρακλή είναι ή τρελός ή τυχοδιώκτης. Υπάρχει λύση, υπάρχουν άνθρωποι που είναι από την οικογένεια του Ηρακλή που ενδιαφέρονται και θέλουν να ασχοληθούν».

Ρέμος και Ξανθόπουλος

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Μπέος αποκάλυψε πως: « Κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν γιατί αγαπάνε τον Ηρακλή όπως ο Αντώνης Ρέμος και ο Μπάμπης Ξανθόπουλος, άλλοι επίσης θέλουν να βοηθήσουν αλλά όχι και να καταστραφούνε. Με το καλημέρα πρέπει να βάλεις 1.000.000 ευρώ, για να θέσεις τις βάσεις για μία οικονομική εξυγίανση και να έχεις μία αξιοπρεπή παρουσία. Υπάρχουν όμως κι άλλες υποχρεώσεις δυσβάστακτες για αυτούς τους ανθρώπους. Αυτές τις ευθύνες θα τις... φορέσει ο κάθε Ρέμος ή Ξανθόπουλος; Ήδη έπρεπε να είχε δρομολογηθεί μία διάδοχη κατάσταση. Ο Ηρακλής είναι μία ιδέα, μία ιστορία και σίγουρα όλοι θα φύγουμε και ο σύλλογος θα μείνει».

Ο ρόλος του Ερασιτέχνη
Αναφερόμενος στον ρόλο του Ερασιτέχνη Ηρακλή ο κ. Μπέος είπε: « Για να βοηθήσουν και να ασχοληθούν ενεργά αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να συνδράμουν, θα πρέπει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη να κάνει την κίνηση. Απορώ γιατί δεν την έκανε ήδη; Όταν πήγα στον Πανιώνιο ήμουν τρελός αλλά το... καράβι το έσωσα και το τράβηξα οχτώ χρόνια. Το παρέδωσα σε έναν άνθρωπο χωρίς χρέη. Το σημαντικό είναι ότι παρέλαβα ένα διαλυμένο... μαγαζί και το παρέδωσε χωρίς χρέη. Πρέπει τώρα να γίνει κάτι για τον Ηρακλή. Δεν μπορούμε να απαιτούμε και να περιμένουμε. Δεν πρέπει να... κάψουμε αυτά τα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν αλλά να τους βοηθήσουμε. Μιλάω σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δεν μιλάω για να προβάλλω τον εαυτό μου και για να πάρω κάποια θέση. Επίσης γιατί κάποιοι φίλοι μου ενδιαφέρονται να ασχοληθούν».

«Υπάρχουν κάποια άτομα»
Όσο για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Σπανουδάκη; Ο κ. Μπέος τόνισε πως: « Με τον Γιώργο Σπανουδάκη έχω καλές σχέσεις, θεωρώ όμως ότι υπάρχει αδυναμία λειτουργίας. Είτε παραιτηθεί ο κ. Καραβασιλίδης ή όχι, το Πρωτοδικείο πρέπει να δώσει λύση είτε προσφύγει εκεί ο Ερασιτέχνης, η «μάνα» του συλλόγου ή όχι. Είναι σημαντικό πράγμα μία διάδοχη κατάσταση. Υπάρχει μία ιστορία, όχι να φύγουμε και να αφήσουμε... φωτιά πίσω μας. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να προσφέρουν σε... νοικοκυρεμένα πλαίσια και με την στήριξη του κόσμου να προχωρήσει ο Ηρακλής».

«Θέλει να φύγει ο Σπανουδάκης»
Ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε λέγοντας: « Οι παίκτες και ο προπονητής είναι πρωταγωνιστές αλλά πρέπει να υπάρχει μία διοικητική ηρεμία. Νομίζω ότι ο Γιώργος Σπανουδάκης και οι συνεργάτες πρέπει να δώσουν μία λύση. Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Σπανουδάκη, η αλήθεια είναι ότι θέλει να φύγει αλλά με τον τρόπο που προσπαθεί δεν μπορεί να το πράξει».

Αύριο στο Πρωτοδικείο
Παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή, Νίκος Παναγόπουλος, λέγοντας: « Αύριο θα καταθέσουμε μία αίτηση στο πρωτοδικείο ως μέτοχος του 10% και για αυτό κάναμε μία συνάντηση με τον κ. Καραβασιλίδη να παραιτηθεί και φυσικά θα πρέπει να συναινέσει και η ΠΑΕ. Εμείς θα προστατεύσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην οικογένεια μας και θέλουν να βοηθήσουν. Μιλάω με τους συγκεκριμένους ανθρώπους και γνωρίζω για το ενδιαφέρον τους. Αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω με όλη μου την ψυχή και την δύναμη».

Μετατέθηκε η πρώτη
Βάση του αρχικού προγραμματισμού μεθαύριο Τετάρτη 4 Ιουλίου ήταν να πραγματοποιηθεί η πρώτη του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το διοικητικό αδιέξοδο όμως στο οποίο έχει περιέλθει η ΠΑΕ Ηρακλής μετά και την περιπέτεια με τον Φοίβο Μορίδη αποτέλεσε και την αιτία για διαφοροποίηση των αρχικών πλάνων. Σε πρώτη φάση η έναρξη της προετοιμασίας μετατέθηκε κατά μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή για την επόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι έτοιμος να γνωστοποιήσει αύριο τις αποφάσεις του σχετικά με τον μέλλον της ομάδας αλλά και το δικό του. Συγκεκριμένα για αύριο στις 13:30 έχει προγραμματίσει να δώσει Συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας να λύσει την σιωπή του.

Πληρώθηκε ο Παπαζαχαρίας
Στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων κατατέθηκαν σήμερα τα χρήματα που απαιτούνταν για να διατηρηθεί στις τάξεις του Ηρακλή ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Συγκεκριμένα στο νεαρό ποδοσφαιριστή κατατέθηκε το ποσό των 65.000 ευρώ ενώ ήδη αναπτύχθηκε φημολογία σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται τελικώς να πωληθεί στον Παναθηναϊκό.
























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ