ΒΟΛΟΣ

Μπέος: "Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ ο Ισίδωρος Ντογιάκος, αλλά νέος πρόεδρος είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης"

(  / EUROKINISSI)
Ο Αχιλλέας Μπέος EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος θα κατέβει υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της ΕΠΟ, προσθέτοντας όμως ότι ήδη νικητής της διαδικασίας είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε μέσω Facebook για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι υποψήφιος θα είναι και ο Ισίδωρος Ντογιάκος, αλλά ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι νικητής.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

"Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.

Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ