ΑΡΗΣ

Μπερδεύτηκε ο Παλαθουελος

Μπερδεύτηκε ο Παλαθουελος
Παλαθουέλος

Τα... αλλάζει ο Ρούμπεν Παλαθουέλος που μετά τις δηλώσεις περί μεταγραφής του στην Χαρτς, δηλώνει τώρα πως θέλει Άρη

Το γεγονός ότι ο Παλαθουέλος δείχνει τη στιγμή αυτή να μην ξέρει τι θέλει φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε από το Εδιμβούργο όπου βρίσκεται στην εφημερίδα Metrosport και τόνισε: "Θέλω να μείνω στον Άρη και δεν ήταν πρόθεσή μου να χαλάσω τις σχέσεις μου με την ομάδα", όμως αμέσως μετά δήλωσε πως: "Θέλω να παίξω στον Άρη, αλλά θέλω να παίξω και στην Χαρτς που μου έκανε μία καλή πρόταση. Αυτή την στιγμή δεν θέλω να μιλήσω για το τι συμβαίνει με τα δικαιώματά μου και που ανήκω. Πιστεύω ότι μπορώ να πάω στην Χαρτς, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμα".

Όσο για το ποιος είναι ο εκπρόσωπός του; Ο Παλαθουέλος σε σχετική ερώτηση για το αν τον εκπροσωπεί ο κ. Μπαρμπόσα απάντησε: "Ο κ. Μπαρμπόσα με εκπροσωπούσε στις συζητήσεις με την Χαρτς, αλλά δεν είναι ο μάνατζέρ μου. Δικός μου μάνατζερ είναι ο κ. Μιγκέλ, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει και τι θα γίνει τελικά. Ελπίζω πάντως ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα".

Όσο για τον Άρη; Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παρακολουθούν πάντα τις εξελίξεις και δείχνουν έτοιμοι σε κάθε περίπτωση να προασπίσουν τα συμφέροντά τους. Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την συνέχιση της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι της Πιερίας κάτω από τις οδηγίες του Χουαν Κάρλος Ολίβα αυτή συνεχίζεται με πολύ ιδρώτα αλλά και όρεξη από τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αναφορικά με τον Ντέιβιντ Ετό ο Καμερουνέζος στη χθεσινή πρώτη του προπόνηση αν και κουρασμένος από το ταξίδι της προηγούμενης ημέρας έδειξε θετικά στοιχεία στην απογευματινή προπόνηση. Αυτό σημαίνει πως αν ο 19χρονος Καμερουνέζος συνεχίσει έτσι και τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Άρη ακολουθώντας την αποστολή την Κυριακή στην Γαλλία.

Τέλος το σίριαλ όπως αυτό εξελίχθηκε της απόκτησης του Αντρέα Ορλάντι Σαμπιλίν αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ενώ στον Άρη προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Αιτία; Το ότι στο δυναμικό βρίσκονται μόνο οι Χαλκιάς και Καρατζιοβαλής.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ