ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Ανυπόμονοι για το ματς με τον Ολυμπιακό"

Μπεργκ: "Ανυπόμονοι για το ματς με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνιστά ένα μεγάλο ματς για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του ενώ εξέφρασε την ελπίδα του να βρει δίχτυα κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στα " Prasinanea.gr ":

Για την πρόκριση στο Κύπελλο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: ''Για μας ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε τον Εργοτέλη στο Κύπελλο. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, λειτουργήσαμε καλά αμυντικά. Μερικές φορές μπορεί να πάρεις και ένα αποτέλεσμα χωρίς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο.

Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλο ματς για τον σύλλογο, τους οπαδούς και τους παίκτες των δύο ομάδων. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον συγκεκριμένο αγώνα, νομίζω ότι θα είναι ωραία αναμέτρηση''.

Για την συχνότητα με την οποία σκοράρει την φετινή σεζόν: ''Προσπαθώ να κινούμαι σωστά στην περιοχή και να βρίσκομαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, αν το πετύχεις αυτό αρκεί και μια ευκαιρία για να σκοράρεις''.

Αν θα ήθελε να σκοράρει στο ντέρμπι και να αφιερώσει το γκολ στους οπαδούς: ''Ελπίζω να σκοράρω, όμως το σημαντικότερο είναι να νικήσει η ομάδα. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να φθάσουμε στη νίκη''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ