ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Έχει τελειώσει καιρό το θέμα του συμβολαίου"

Μπεργκ: "Έχει τελειώσει καιρό το θέμα του συμβολαίου"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Καλλονής, Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για την επέκταση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι" αλλά και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Σκανδιναβός φορ μετά την βράβευση του ως πολυτιμότερος παίκτης των "πρασίνων" στην αναμέτρηση με την Καλλονή, αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μήπως έχεις βαρεθεί να σε βγάζουν MVP στους αγώνες του Παναθηναϊκού;

Το ίδιο μου λέει και η κόρη μου και μετά κρατάει το τρόπαιο και κοιμάται. Τώρα θα αρχίσω να τα δίνω στον γιο μου για να γεμίσει το δωμάτιο του.

Θεωρείς ότι είναι πιο δύσκολο να σημειώσετε γκολ κόντρα σε κλειστές άμυνες;

Είναι δυσκολότερο να έρθει το γκολ σε σχέση με ένα ανοιχτό ματς, όμως το συνηθίζουμε και βρίσκουμε τις λύσεις.

Πως αισθάνεσαι που θα υπογράψεις νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό;

Είμαι χαρούμενος γιατί έρχεται ο εκπρόσωπος μου να ολοκληρώσει την διαπραγμάτευση και να υπογραφεί η επέκταση της συνεργασίας μου. Είναι μια υπόθεση που έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Θεωρείς ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί;

Ακολουθούν δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θα πάμε να νικήσουμε. Θέλουμε να προκριθούμε στο Κύπελλο και να νικήσουμε τον Πλατανιά.

Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει σπάνια πέναλτι;

Σίγουρα θα έπρεπε να παίρνουμε περισσότερα αλλά έχουμε συνηθίσει αυτή την κατάσταση. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και στην κάμερα της "NOVA" λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη γιατί ήταν δύσκολο ματς. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, προσπαθήσαμε όμως πετύχαμε ένα γκολ που ήταν πολύ σημαντικό. Όταν έρχονται εδώ παίζουν άμυνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και δεν έκαναν και ευκαιρίες. Θα πρέπει να αξιοποιούμε περισσότερο τις ευκαιρίες μας.

Η άλλη ομάδα θέλει να αμύνεται το ξέρουμε αυτό και πρέπει να βάζουμε περισσότερους παίκτες στην περιοχή για να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε. Το πιο σημαντικό είναι να παλεύουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο κάποιες φορές αλλά τελικά είμαστε χαρούμενοι σήμερα.

Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς για να είμαστε κοντά στις ομάδες που είναι μπροστά μας. Ελπίζουμε να χάσουν βαθμούς αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας. Υπάρχουν ακόμα πολλοί διαθέσιμοι πόντοι και πρέπει να παίρνουμε τη νίκη συνέχεια. Εξαρτάται από το πόσο πολύ οτ θέλουμε και το θέλουμε πολύ. Μακάρι στο τέλος να έρθει κάτι καλό.

Κόντρα στην Ξάνθη ελπίζω να κερδίσουμε, αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και 100% θέληση. Το Κύπελλο είναι ένας περισσότερο εύκολος δρόμος για την Ευρώπη, είμαι «πεινασμένος» για το ματς όπως όλοι, είναι ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω πως θα κερδίσουμε.

Είμαι χαρούμενος για το θέμα του συμβολαίου μου. Είναι κάτι που τελειώνει μετά από καιρό, έπρεπε να βρεθούμε πολλοί άνθρωποι στο κατάλληλο τάιμινγκ. Τώρα βρήκαμε το χρόνο και είναι κάτι που θέλω, είμαι ευχαριστημένος που το θέλει και η ομάδα. Θέλω να συνεχίσω όπως και πριν και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς άλλες ερωτήσεις για αυτό!».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ