ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Μπεργκ: "Είμαστε απογοητευμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Μπεργκ που σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και εν συνεχεία τραυματίστηκε μίλησε για την απογοήτευση που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο.

Στα εύκολα γκολ που δέχθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός άσος έκανε λόγο για απογοήτευση στα πράσινα αποδυτήρια από την ήττα από την ομάδα του Περιστερίου ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον κόσμο του τριφυλλιού:

"Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση γιατί κάναμε μια ήττα μέσα στο σπίτι μας μετά από μια καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ, κάτι που συμβαίνει συχνά και πρέπει να το κοιτάξουμε.

Πρέπει να το ξεχάσουμε, ακολουθούν δυο ματς μέσα σε λίγες μέρες και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες αφήνοντας πίσω αυτό το κακό παιχνίδι".

Για τον κόσμο:
"Είναι σπουδαίο ο κόσμος να είναι δίπλα μας με αυτόν τον τρόπο. Θέλαμε τους ευχαριστήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να τους το ανταποδώσουμε"

Χάνει τα ματς με Λεβαδειακό, Ξάνθη

Ο άσος του Τριφυλλιού ο οποίος σημείωσε γκολ στο 42' και δύο λεπτά αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή που θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παίξει στα ματς με Λεβαδειακό και Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ