ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Extreme οι οπαδοί μας!"

Μπεργκ: "Extreme οι οπαδοί μας!"

Ο Μάρκους Μπεργκ περιέγραψε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με το δικό του τρόπο, αναφέρθηκε στην περίοδο του τραυματισμού του και παραδέχτηκε ότι νιώθει πολύ κουρασμένος!

Εάν ο Μάρκους Μπεργκ είχε πιστέψει ότι στη Σουηδία θα εξασφάλιζε λίγη... ησυχία από τους δημοσιογράφους οι οποίοι τον... καταδιώκουν για δηλώσεις, μάλλον ατύχησε! Διότι στις μέρες που έμεινε στην πατρίδα του πριν ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα, δεν σταμάτησε να δέχεται ερωτήσεις!

Λεζάντα: Ο Μάρκους Μπεργκ κάνει τζόκινγκ στους δρόμους του Γκέτεμποργκ, στην ολιγοήμερη παραμονή του στην πόλη

Σειρά προτεραιότητας για μία συνέντευξη από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είχε η ιστοσελίδα gp.se, με τον συντάκτη να αρχίζει με μία ερώτηση για το βραβείο που έλαβε ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Ελληνικού πρωταθλήματος!

"Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Ήταν μία μεγάλη τιμή και θα την έχω σε όλη την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, προσπαθώ να μην το κάνω, αλλά οι οπαδοί είναι φανταστικοί και με αγαπούν. Το νιώθω έντονα και είμαι χαρούμενος" απάντησε ο Μπεργκ.

Καλούμενος να σχολιάσει τις εκδηλώσεις των οπαδών, στις οποίες οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν είναι συνηθισμένοι, ο Μπεργκ τόνισε: "Είναι ξεχωριστοί. Για αυτούς είχαν μία εξαιρετική σεζόν. Περίμεναν την κατάκτηση ενός τίτλου για καιρό, ήταν μεγάλη αναμονή. Είναι κάπως extreme, αλλά με την καλή έννοια. Σε άλλα μέρη οι φίλαθλοι απλά σε κοιτάνε, στην Ελλάδα υπάρχουν αγκαλιές, φιλιά και άλλα παρεμφερή. Δεν το έχω συνηθίσει αλλά σημαίνει πάρα πολλά για αυτούς".

Μετά τη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να τον μεταφέρει στη σκοτεινή, δηλαδή τον τραυματισμό του στο Αμβούργο.

"Προσπαθούσα να μείνω προσηλωμένος. Φυσικά, κάποιες στιγμές είχα βαθύτερες δυσάρεστες σκέψεις, αναρωτιόμουν, αλλά το πάλεψα. Είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, πρέπει να κουραστείς για να το πάρεις" επισήμανε ο στράικερ του Τριφυλλιού.

Επόμενο θέμα στη συνέντευξη ήταν τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Γκέτεμποργκ το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον Μπεργκ να τα τοποθετεί στη σωστή τους διάσταση: "Στην πραγματικότητα δεν είχα φτάσει τόσο κοντά, για να είμαι ειλικρινής".

Έπειτα, ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας, πριν απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές!

Ο Σουηδός παραδέχτηκε ότι αισθάνεται... ξεζουμισμένος! "Έχω αδειάσει πάρα πολύ, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Κυρίως τώρα στο τέλος είχαμε δύσκολα και δυνατά παιχνίδια, με τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου και με τα πλέι οφ. Αλλά δύο ματς μου έμειναν" τόνισε ο 28χρονος επιθετικός.

Μόλις ο Μπεργκ εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Σουηδία, θα ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για το γάμο του με τη σύντροφο του, Ζοζεφίν, ο οποίος θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου. Αφού τα σάρωσε όλα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ας αφιερωθεί και λίγο στα δικά του...

Πάντως, για να δώσουμε τα credit στον Σουηδό συνάδελφο, ήταν ο πρώτος μετά από πολλούς μήνες που δεν ρώτησε τον Μπεργκ εάν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και αποφεύχθηκε η 456248966436η απάντηση του επί του θέματος!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ