ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Γκολ και στον τελικό"

Μπεργκ: "Γκολ και στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε ότι θέλει να χριστεί σκόρερ στον τελικό, όμως τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Μπεργκ την φετινή σεζόν έχει "αναγεννηθεί" στον Παναθηναϊκό, έχει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια στο Τριφύλλι. Μάλιστα, έχει την δυνατότητα να συνδυάσει την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Κατά την διάρκεια της media day των Πράσινων, ο Σουηδός φορ ρωτήθηκε για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, όμως αρχικά του ζητήθηκε να σχολιάσει τα επεισόδια στην Τούμπα, στον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. "Όσα έγιναν δεν έχουν σχέση με το άθλημα. Ήταν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και ο καλύτερος να κερδίσει. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο" επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θέλει να σκοράρει και στον προσεχή τελικό απάντησε: "Φυσικά θέλω να σκοράρω. Είναι σημαντικό αλλά πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο".

Πράνιτς: "Να είμαστε... πεινασμένοι"

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έχει διεκδικήσει τίτλους στην καριέρα του και γνωρίζει πολύ καλά την εικόνα που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ για να φθάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Αρχίζοντας τις δηλώσεις του ο Κροάτης μπακ-χαφ, του ζητήθηκε να σχολιάσει το στοίχημα που έχει βάλει με τον Λαγό: "Δεν έχει σημασία αυτό. Μακάρι να βάλω γκολ εγώ και να ξυριστεί ο Τάσος αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε το Κύπελλο".

Ερωτηθείς για το αν περιμένει έναν ήσυχο τελικό μετά τα γεγονότα της Τούμπας, απάντησε: "Θα έλεγα ότι θα γίνει ένας ήρεμος τελικός χωρίς προβλήματα. Σίγουρα δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση των φιλάθλων. Όλα μπορούν να συμβούν αλλά περιμένω να μην γίνουν επεισόδια. Θεωρώ ότι δεν θα γίνουν όσα είδαμε στην Τούμπα, δεν θέλω να τα σχολιάσω, αλλά θεωρώ ότι δεν θα συμβούν ξανά".

Όσο για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναίκός για να κατακτήσει το Κύπελλο είπε: "Οι ομάδες που είναι πιο πεινασμένες για τίτλο κερδίζουν τους τελικούς. Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτή γη ομάδα θα είναι ο Παναθηναϊκός. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν περίμενε ότι θα διεκδικήσουμε τίτλο αλλά αυτό έγινε. Το βασικό είναι το πώς θα διαχειριστούμε την πίεση. Είναι σημαντικός παράγοντας κι εύχομαι να τα καταφέρουμε".

Ζέκα: "Θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο"

"Πιστεύουμε στην ομάδα. Έχουμε από μια νίκη ο καθένας μέσα στη χρονιά. Έχουμε αυτοπεποίθηση που είναι σημαντικό για να κερδίσεις. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θέλουμε και οι δυο τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο" τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος απαντώντας στην ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί στον τελικό του Σαββάτου.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Τριφυλλιού παραδέχθηκε ότι όλοι στην ομάδα θέλουν το τρόπαιο: "Όλοι το θέλουμε. Παίζουμε με πάθος και καρδιά. Τώρα είναι ένας λόγος παραπάνω να το κάνουμε γιατί διεκδικούμε ένα τρόπαιο. Όλοι θα παλέψουμε".

Τέλος, σχετικά με το πώς νιώθει ενόψει του ραντεβού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, επεσήμανε: "Αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για τον τελικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ