ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Η ομάδα έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο"

Μπεργκ: "Η ομάδα έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ απογοητεύτηκε από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ αλλά εξέφρασε την πίστη του ότι οι "πράσινοι" θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται για να πάρουν την πρώτη θέση.

"Ήμασταν καλύτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο ξεκίνημα του δεύτερου δεχτήκαμε ένα πολύ άσχημο γκολ και πολύ τυχερό για τον αντίπαλο. Αλλά και πάλι εγώ πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε να γυρίσουμε το ματς", δήλωσε ο Σουηδός φορ του "τριφυλλιού" μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των πλέι οφ, και πρόσθεσε:

"Το καταφέραμε με την ισοφάριση και πίστευα ότι θα βρούμε τον δρόμο για ακόμα ένα γκολ που δυστυχώς δεν ήρθε τελικά". Όσον αφορά στη συνέχεια της ομάδας του στο μίνι πρωτάθλημα ο 29χρονος άσος είπε:

"Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της. Αλλά τα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι".

Ερωτηθείς δε για το γεγονός ότι θα είναι στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για την τελική φάση του Euro 2016 που θα γίνει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, σχολίασε: "Είναι κάτι ευχάριστο που περίμενα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ