ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπεργκ, ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες χωρίς γκολ

Switzerland's Granit Xhaka, left, duels for the ball with Sweden's Marcus Berg during the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Switzerland's Granit Xhaka, left, duels for the ball with Sweden's Marcus Berg during the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP IMAGES/AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Η Σουηδία έφτασε στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες χωρίς γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι εμφανίσεις του Μάρκους Μπεργκ έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εξαιρετικές, μόνο που δεν συνοδεύονται από γκολ, τουλάχιστον έως τώρα, αφού η Σουηδία έχοντας προκριθεί επί της Ελβετίας θα δώσει τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι για τα προημιτελικά. Με αντίπαλο την Κολομβία ή την Αγγλία.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει δώσει ασίστ, έχει κερδίσει πέναλτι, έχει βοηθήσει την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Και όλα αυτά την ώρα που μετά και το ματς με την Ελβετία ο Μπεργκ έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο οποίος δεν έχει σκοράρει.

Στην 13η τελική που πραγματοποίησε με σουτ με το αριστερό είδε τον Ζόμερ με τρομερή επέμβαση να του αρνείται το γκολ. Όπως του είχαν "αρνηθεί" ο Νόιερ και ο Οτσόα...

Ο Σουηδός επιθετικός φυσικά πλέον θα έχει μια ακόμα ευκαιρία, το Σάββατο κόντρα στην Αγγλία ή τη Κολομβία, για να μπορέσει να πετύχει το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ