ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Σημαντικός ο βαθμός σε ένα ματς με δύσκολες συνθήκες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο έκανε λόγο για έναν πόντο που ήταν σημαντικός για τους πράσινους έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Ο Μάρκους Μπεργκ προσπάθησε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ αλλά τελικά οι πράσινοι δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με τον Σουηδό όμως ακόμα και ο βαθμός που πήραν οι πράσινοι ήταν σημαντικός έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Ο Μπεργκ είπε στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης:

" Ήταν δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που μείναμε τόσο νωρίς με 10 παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο όμως παίξαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες ευκαιρίες και να σκοράρουμε ένα ακόμα γκολ. Ήταν σημαντικό που προηγηθήκαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αρχίζαμε να κουραζόμαστε, αφού δεν ήταν εύκολο να παίζεις τόση ώρα με παίκτη λιγότερο.

Στο τέλος, όμως, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Πάντως, είναι σημαντικό που πήραμε έστω κι ένα βαθμό, σε ένα σκληρό ματς, κάτω από δύσκολες συνθήκες και πολλές μάχες".

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 72 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο "ΛΥΜΠΕ"

Ο Μπεργκ συνέχισε να σκοράρει και στη Νέα Σμύρνη και αυτό ήταν το 72ο γκολ στην θητεία του στον Παναθηναϊκό. Με αυτό το τέρμα ο Σουηδός άσος ισοφάρισε τα γκολ που έχει πετύχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, τα χρόνια που αγωνιζόταν στο τριφύλλι, και μάλιστα ο Μπεργκ πλέον βρίσκεται στην 7η θέση στην ιστορία του πίνακα των πράσινων σκόρερ ενώ ο νυν τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού πλέον έμεινε στην 8η θέση.

Μετά από το ματς με τον Πανιώιο (1η αγωνιστική playoffs 13/5/2017)

  1. Κριστόφ Βαζέχα 244

  2. Αντώνης Αντωνιάδης 180

  3. Μίμης Δομάζος 134

  4. Δημήτρης Σαραβάκος 128

  5. Κώστας Ελευθεράκης 85

  6. Ανδρέας Παπαεμανουήλ 80

  7. Μπεργκ 72

  8. Νίκος Λυμπερόπουλος 72

  9. Γιώργος Χ. Γεωργιάδης 60

  10. Τάκης Λουκανίδης 59

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ