ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Το είχαμε σχεδιάσει"

Μπεργκ: "Το είχαμε σχεδιάσει"
INTIME SPORTS

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αναφέρθηκε στο πλάνο του Γιάννη Αναστασίου και πως εκείνος και οι συμπαίκτες του το ακολούθησαν απόλυτα.

Ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε το δεύτερο γκολ, δημιούργησε το πρώτο και έκανε μια γεμάτη εμφάνιση. Η νίκη δεν μπορούσε παρά να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Σουηδό ο οποίος στάθηκε στο πλάνο που είχαν οι "πράσινοι" και το οποίο το ακολούθησαν κατά γράμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA":

Για το αν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα: "Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, ασφαλώς και όλη η ομάδα πίστευε σε μια μεγάλη νίκη, σε ένα καλό αποτέλεσμα, παίκτες και προπονητής πιστεύαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη, κάναμε τη δουλειά μας και φεύγουμε ευτυχισμένοι με τους τρεις βαθμούς".

Για το αν ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας: "Μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο εντός έδρας, ασφαλώς στο σπίτι μας αμύνονται πιο πολύ οι αντίπαλοι σε σχέση με τα εκτός έδρας, απόψε βρήκαμε χώρο για να παίξουμε την κόντρα επίθεση και ήμασταν καλοί τακτικά, αλλά μπορούμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και στην έδρα μας".

Για την προσπάθειά του στη φάση του γκολ που πέτυχε: "Είχαμε συζητήσει και πριν τον αγώνα με τον προπονητή ότι θα είχαμε χώρο να παίξουμε κόντρα επίθεση. Ήξερα ότι θα έχω χώρο, βρήκα χώρο από την πάσα του Λαγού και την κατάλληλη στιγμή μπόρεσα να τελειώσω τη φάση. Ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει".

Για το αν ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί και πάλι: "Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος, αλλά περιμένω περισσότερα απ' τον εαυτό μου. Τα κατάφερα απόψε και αυτό είναι καλό, αλλά θα ήθελα να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ