ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Χαμένη χρονιά, δεν με άκουσαν..."

Μπερλουσκόνι: "Χαμένη χρονιά, δεν με άκουσαν..."
Μπερλουσκόνι-Μιλαν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε για χαμένη χρονιά σε τηλεοπτική παρέμβασή τού, αφήνοντας σπόντες κατά του Αντσελότι για τη μη αξιοποίηση του Ροναλντίνιο

Με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Mattino 5", ο ιδιοκτήτης των "ροσονέρι" στάθηκε ιδαίτερα στον παραγκωνισμό του Ροναλντίνιο τη φετινή σεζόν, υποστηρίζοντας δεν επιτρέπεται σε μία ομάδα του επιπέδου της Μίλαν να μην αξιοποιεί όλα τα όπλα που έχει στη διάθεσή της.
"Η Μίλαν αυτή τη χρονιά δεν έπαιξε με το στυλ παιχνιδιού που της πρότεινε ο πρώην πρόεδρός της, το έκανε μόνο στο τελευταίο παιχνίδι (με τη Φιορεντίνα) που μας επέτρεψε να κατακτήσουμε μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε ο Μπερλουσκόνι και συνέχισε:

"Συχνά δεν είχαμε στη διάθεσή μας όλους τους πρωταθλητές μας. Ο Ροναλντίνιο χρησιμοποιούταν για λίγα λεπτά και αυτό προκάλεσε την πτώση του ηθικού του.

Ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να βλέπει τον Ροναλντίνιο σε όλο το παιχνίδι, αν και εκείνος μπορεί να τα πηγαίνει καλά και σε 20 λεπτά συμμετοχής είναι καλύτερο να αγωνίζεται για 90 λεπτά".




Όσον αφορά δε στην περίπτωση του Κακά, ο Μπερλουσκόνι επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι η ημέρα της... κρίσης θα είναι η Δευτέρα. "Η Μίλαν έχει τη φιλοσοφία της, θέλει να κρατάει αυτόν που είναι αποφασισμένος να παραμείνει, όμως εάν έρθουν προτάσεις στις οποίες ο σύλλογος δεν μπορεί να αντισταθεί, τότε τα πράγματα καταλήγουν όπως και με τον Σεβτσένκο.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχει δεχτεί την είσοδο των πετροδόλαρων, οι αποζημιώσεις των παικτών έχουν φτάσει επίπεδα που είναι σωστό να αποκαλούμε τρελά και ένας σύλλογος δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα εταιριών που έχουν πόρους που έρχονται κάτω από το τραπέζι ή εταιριών που ευνοούνται από το φορολογικό σύστημα, όπως στην Ισπανία".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ