ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι:"Ο Σέβα έφυγε λόγω της γυναίκας του"

Μπερλουσκόνι:"Ο Σέβα έφυγε λόγω της γυναίκας του"
Μπερλουσκόνι

Ο πρόεδρος της Μίλαν δήλωσε ότι ο Αντρέι Σεφτσέκνο έφυγε από την ομάδα λόγω της γυναίκας του

Η καριέρα του Αντρέι Σεφτσένκο στην Μίλαν ήταν ονειρική καθώς στα επτά χρόνια που βρέθηκε στο Μιλάνο κατέκτησε τα πάντα, ενώ κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια του προέδρου των "Ροσονέρι" Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος μάλιστα του βάπτισε και το παιδί.
Το 2006 όμως ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον 31χρονο πλέον επιθετικό αφού αποχώρησε από την αγαπημένη του ομάδα για να πάει στην Τσέλσι, πολλά ακούστηκαν τότε για τον λόγο που έφυγε χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάποιος.

Δυο χρόνια μετά έρχεται ο Μπερλουσκόνι για να κάνει την αποκάλυψη που οδήγησε τον Ουκρανό στην έξοδο του από το Μιλάνο.

" Οι γυναίκες είναι οι κυρίαρχες σε ορισμένες περιπτώσεις σε μία σχέση, η Κρίστεν είναι μια πολύ καλή κοπέλα που την διακρίνει η εξυπνάδα της αλλά η απόφαση της να φύγουν από το Μιλάνο μάλλον ήταν λαθεμένη, νομίζω μια ενδεχόμενη επιστροφή του θα του κάνει καλό".

Η φετινή χρονιά για την Μίλαν μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως αποτυχημένη αφού οι "Ροσονέρι" παλεύουν για να πάρουν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπερλουσκόνι όμως φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας.

" Οι φίλοι μας πρέπει να χαλαρώσουν και να μην κάνουν αρνητικές σκέψεις, σίγουρα η χρονιά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή αλλά να ξέρετε ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα μεγάλη Μίλαν που θα κατακτήσει τα πάντα στο μέλλον".








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ