CHAMPIONS LEAGUE

Μπερλουσκόνι: "Πολύ ανώτεροι από Λίβερπουλ"

Μπερλουσκόνι: "Πολύ ανώτεροι από Λίβερπουλ"
Μπερλουσκόνι-Μίλαν

Σίγουρος για την επικράτηση της Μίλαν στον τελικό της Αθήνας απέναντι στη Λίβερπουλ είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, χωρίς πάντως να ξεχνά τα... χορευτικά του Ντούντεκ δύο χρόνια πριν

" Στην Αθήνα η Μίλαν θα νικήσει, θα τα καταφέρει γιατί είναι μία κλάση παραπάνω από τον αντίπαλό της", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Telelombardia", ο οποίος πάντως δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τις... χορευτικές κινήσεις του Ντούντεκ πριν από δύο χρόνια στα πέναλτι, όπου και κατάφερε να μπερδέψει τους παίκτες της Μίλαν.

"Θέλω να πω επίσης ότι ζήτησα να μάθω από τον Αντσελότι για το αν οι παίκτες προπονήθηκαν στα πέναλτι, απέναντι σε ξύλινους τερματοφύλακες σε κίνηση, για να αποφύγουμε εκπλήξεις που έγιναν στον προηγούμενο τελικό, όπου η Μίλαν ήταν πρωταγωνίστρια".

Όσο για το σκεπτικό του Μπερλουσκόνι αναφορικά με την καταφανή ανωτερότητα της ομάδας του, έδωσε την εξήγηση: " Έχοντας η Μίλαν κερδίσει τη Μάντσεστερ στον δρόμο προς τον τελικό, και έχοντας με τη σειρά της η Μάντσεστερ νικήσει τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα (δις), ο νόμος του ποδοσφαίρου θέλει τώρα τη Μίλαν να κερδίσει τη Λίβερπουλ".





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ