ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερνάρ: "Η αίσθησή μας είναι πως χάσαμε άδικα το πρώτο ματς"

Ο Μπερνάρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς της Super League απέναντι στον Πανσερραϊκό | 29 Οκτωβρίου 2023
Ο Μπερνάρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς της Super League απέναντι στον Πανσερραϊκό | 29 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπερνάρ τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι καλά προετοιμασμένοι για το δεύτερο ραντεβού τους με την Ρεν στους ομίλους του Europa League, εκφράζοντας την άποψη πως οι πράσινοι γνώρισαν άδικα την ήττα στο ματς της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεν στη Γαλλία (09/11, 19.45 COSMOTE SPORT 4 HD, Live SPORT 24) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Μπερνάρ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη πως οι πράσινοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουν αποτέλεσμα, κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει -βάσει απόδοσης- και στην Λεωφόρο.

"Αυτοί οι αγώνες είναι ξεχωριστοί. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι, μην ξεχνάμε ότι το Europa League είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να προχωρήσουμε.

Λόγω της ήττας μας στο πρώτο ματς, είναι σημαντικό να κάνουμε το παν για να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι.

Η αίσθηση μας είναι πως χάσαμε άδικα στο πρώτο ματς, είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, τον έχουμε αναλύσει και προσδοκούμε αύριο να κάνουμε την έκπληξη. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό'", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ