ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπεσίκτας: Έμεινε ελεύθερος ο Ράφα από τη Μπενφίκα και μετακόμισε στην Τουρκία

Benfica's Rafa Silva controls the ball during the Champions League, Group D soccer match between Inter Milan and Benfica, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday , Oct. 3, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ράφα με τη φανέλα της Μπενφίκα. © 2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ράφα αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του στην Μπεσίκτας, με τον ίδιο να αποχωρεί ως ελεύθερος από την Μπενφίκα ύστερα από 8,5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Η Μπενφίκα και ο Ράφα ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από παραπάνω από 8,5 χρόνια κοινής πορείας, με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στη Μπεσίκτας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος έφτασε σήμερα (25/6) στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ η ομάδα είχε ήδη αναρτήσει μία δημοσίευση στα social media προμηνύοντας την άφιξή του.

Σύμφωνα με την A BOLA, ο 31χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών μέχρι το 2027 ενεργοποιώντας το μπόνους υπογραφής ύψους 8 εκατομμυρίων, ενώ όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του εκείνες θα αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης είχε βρεθεί πολύ κοντά στον να υπογράψει στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ, ωστόσο ορισμένες καθυστερήσεις στη διαδικασία δημιούργησαν ένα άνοιγμα για διαφορετικές επιλογές.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ