ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπιακνονέρο μέχρι το 2011 ο Καμορανέζι

Μπιακνονέρο μέχρι το 2011 ο Καμορανέζι
Καμορανέζι

Έτοιμη να προσφέρει επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2011 στον Μάουρο Καμορανεζι είναι η διοίκηση της Γιουβέντους

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Μάουρο Καμορανέζι μιας και ο 31χρονος άσσος ταλαιπωρούταν από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός αγώνων για ένα μεγάλο διάστημα, τώρα όμως έχει επιστρέψει και πάλι στους αγώνες πραγματοποιώντας μάλιστα σπουδαίες εμφανίσεις με αποκορύφωμα την νίκη επί της Ίντερ.
Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Γιουβέντους λήγει το 2010 αλλά η διοίκηση της "Μεγάλης Κυρίας" σκέφτεται να το επεκτείνει για άλλο ένα χρόνο, μιας και ο παίκτης έχει βοηθήσει πολύ την Γιούβε στα τελευταία ματς.

" Πέρυσι ανανεώσαμε το συμβόλαιο του για άλλο έναν χρόνο δηλαδή μέχρι το 2010 αλλά αν συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ρυθμό τότε σίγουρα να του προσφέρουμε και νέα ανανέωση μέχρι το 2011", είπε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αλέσιο Σέσσο και συνέχισε.

" Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο καθώς δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα, εμείς έχουμε μια πολιτική με του πρωταθλητές μας που έχουν φτάσει η και ξεπεράσει το 30ό έτος της ηλικίας τους, να μιλάμε μαζί τους κάθε χρόνο και να βλέπουμε αν επιθυμούν να μείνουν μαζί μας, ενώ και αν έχουν θέληση για τίτλους".




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ