ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπιάρσμιρ: "Απίστευτοι οι οπαδοί μας"

Μπιάρσμιρ: "Απίστευτοι οι οπαδοί μας"
Μπιάρσμιρ συνέντευξη

"Δημιουργούν τρελή ατμόσφαιρα οι οπαδοί μας", είπε ο Ματίας Μπιάρσμιρ σε συνέντευξη που έδωσε

Ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ εξήγησε τους λόγους που το τελευταίο διάστημα δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Νίκου Νιόπλια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "fotbollsknalen.se":

" Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή στην έδρα μας και έχουμε έξι πόντους διαφορά στην κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Οπότε και η ισοπαλία μας αρκεί. Σημαίνει πολλά σε όλη την ομάδα αλλά και στους φιλάθλους αν καταφέρουμε να κερδίσουμε", τόνισε αρχικά ο Σουηδός αμυντικός.

Για την απόδοση του είπε: " Τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχω παίξει πολύ. Αλλά όταν ήρθα έπαιζα συνεχόμενα. Κοιτώντας γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν έχω χάσει ακόμα με τον Παναθηναϊκό, μόνο μία ισοπαλία και κερδίσαμε όλα τα υπόλοιπα. Οπότε αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι έχω κάποια ανάμειξη".

Σε ερώτηση γιατί δεν παίζει τόσο πολύ τελευταία, απάντησε: "Είχα μία συνομιλία με το νέο προπονητή. Ήθελε να χρησιμοποιήσει τους πιο έμπειρους παίκτες και σε κάποιο σημείο τον καταλαβαίνω. Εντάξει, έχω παίξει σε πολλές μάχες με την Γκέτεμποργκ, αλλά εδώ έχει πολύ περισσότερη πίεση. Όπως και να 'χει, έχω αποδείξει ότι μπορώ να αντέξω σε υψηλό επίπεδο".

Ερωτηθείς για το αν περιμένει να είναι βασικός στο ματς που δίνει την κούπα, δήλωσε: " Όχι. Όχι έτσι όπως παίζουμε τελευταία. Αλλά όταν παίζω έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο προπονητής λέει ότι το μέλλον είναι πιο λαμπρό για την επόμενη σεζόν. Μετά έχει την ευκαιρία να βάλει την δική του σφραγίδα ολοκληρωτικά και εγώ είμαι στα πλάνα του...".

Τέλος, για τους οπαδούς υπογράμμισε: " Οι οπαδοί μας δημιουργούν μια τρελή ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Πάντα έχουν κάτι νέο θα κάνουν. Είναι απίστευτοι γιατί ζουν για τον Παναθηναϊκό σε έναν τρόπο που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Ειλικρινά αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μάλλον θα μπουν όλοι στο γήπεδο και δεν θα βγαίνουν! Είναι ωραίο το συναίσθημα με τους οπαδούς. Είναι ωραίο να παίζεις και να ζεις αυτή την ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί διασκεδάζουν μαζί μας.

Το έχω ξαναδεί όταν κατέκτησα το πρωτάθλημα με την Γκέτεμποργκ το 2007. Αυτό συμβαίνει εδώ πολλές φορές τον χρόνο. Και ο κόσμος μπαίνει στο γήπεδο σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Η ασφάλεια είναι μηδέν. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί ότι ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στις θέσεις του, ώστε να πας κοντά τους και να τους ευχαριστήσεις σωστά. Αλλά τώρα πρέπει να πηγαίνουμε στα αποδυτήρια αμέσως, κάτι που δεν είναι τόσο ευχάριστο. Όπως και να έχει, είναι θετικό ότι όλοι οι οπαδοί μας ενδιαφέρονται για μας τόσο πολύ. Μας βοηθάει.

Φέτος ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας τις περισσότερες αγωνιστικές και δεν είχαμε νιώσει κάποια απειλή από τους οπαδούς μας. Υπάρχει όμως αρκετή αντιπαλότητα για μας όπου και να πηγαίνουμε. Στην Βόρεια Ελλάδα υπήρχαν στιγμές που νιώθαμε πολύ άσχημα. Δεν είναι σαν την Σουηδία. Εδώ μας πετούσαν καρότα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Και ενώ στην Σουηδία οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει για όλα αυτά, εδώ διακόπτουν το ματς για πέντε λεπτά για να ηρεμήσουν οι οπαδοί. Στην έδρα μας όμως, όλα είναι πιο ήρεμα



".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ