ΕΥΡΩΠΗ

"Δεν έκανα την καλύτερη προετοιμασία"

"Δεν έκανα την καλύτερη προετοιμασία"

Σαφείς αιχμές όσον αφορά την προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό άφησε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός της Ρόζενμποργκ (σ.σ δανεικός από το τριφύλλι), Ματίας Μπιάρσμιρ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ματίας Μπιάρσμιρ σε ΜΜΕ της χώρας του, τόνισε ότι η προετοιμασία που πραγματοποίησε το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καθόλου καλή.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι πλέον είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αισθάνομαι ότι τώρα βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήμουν το φθινόπωρο. Έχω προπονηθεί καλύτερα. Στην Ελλάδα δεν έκανα και την καλύτερη προετοιμασία του κόσμου, για να το θέσω έτσι", είπε αρχικά ο Σουηδός άσος.

Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε : "Έχει αυξηθεί η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα μου. Εάν έχεις αυτά, μετά αποκτάς αυτοπεποίθηση. Το ένα ακολουθεί το άλλο.

Επίσης, νιώθω το σώμα μου να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Δουλέψαμε σε όλους τους τομείς και κάναμε δυνατές προπονήσεις", κατέληξε ο στόπερ της Ρόζενμποργκ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ