EUROPA LEAGUE

Μπιχτές Ρέντναπ για το ΠΑΟΚ - Ρουμπίν

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Ρέντναπ MOTIONTEAM

Ο προπονητής της Τότεναμ σχολίασε το ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα της Τούμπας, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι "την ισοπαλία την περίμενε πολύς κόσμος"

Ο Χάρι Ρέντναπ δεν μπορεί να χωνέψει το ότι η Τότεναμ έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League. Μάλιστα έφτασε να κάνει δήλωσεις μετα τον αγώνα με τους Σάμροκ Ρόβερς και να αφήσει ξεκάθαρες αιχμές σε βάρος της αγωνιστικής συμπεριφοράς του ΠΑΟΚ και της Ρουμπίν που έφεραν μία ισοπαλία "την οποία περίμενε πολύς κόσμος" όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε, βέβαια, κριτική στην ομάδα του για την απώλεια μίας πρόκρισης που φάνταζε σίγουρη, ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα και στο χθεσινό ματς της Τούμπας.

" Ήθελα να συνεχίσουμε. Λαχταρούσα να πάρουμε εμείς ένα θετικό αποτέλεσμα και στο ημίχρονο πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφερουμε (σ.σ. σε εκείνο το χρονικό σημείο η Τότεναμ κέρδιζε 3-0 τους Σάμροκ και ο ΠΑΟΚ 1-0 την Ρουμπίν, η οποία έπαιζε και με 10 παίκτες). Δυστυχώς, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν έληξε ισόπαλο. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι θα έληγε ισόπαλο αυτό το ματς και έτσι έγινε στο τέλος" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, επεσήμανε ότι αν εξαιρέσει κανείς το εφιαλτικό διάστημα που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" όλα κυλούσαν βάσει σχεδίου για την ομάδα του, κάνοντας μία αποτίμηση της παρουσίας της Τότεναμ στους ομίλους του Europa League.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ