ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπιέρσμιρ και σίγουρα δεξί μπακ

Μπιέρσμιρ και σίγουρα δεξί μπακ
Ματίας Μπιέρσμιρ, Παναθηναϊκός

Ο Μπιέρσμιρ πετάει την Τρίτη για Αθήνα, αλλά χρειάζεται και δεξί μπακ σύμφωνα με Τεν Κάτε-Αντωνίου(v)

Συναντήθηκαν χωρίς τον... Πατέρα

Χωρίς την παρουσία του Νικόλα Πατέρα πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη συνάντηση στην Παιανία ανάμεσα στους Χενκ Τεν Κάτε και Κώστα Αντωνίου. Θέμα συζήτησης όπως αναμένονταν, οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του "τριφυλλιού".

Για περίπου μιάμιση ώρα, οι δυο άνδρες συζητούσαν στα γραφεία του Ολλανδού τεχνικού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, με την απόφαση να είναι κοινή πως η ομάδα πρέπει να αποκτήσει τελικά ένα δεξί μπακ.

Μετά την αποχώρηση του Νίλσον για την Μπρόντμπι και την εμπλοκή του Μπράις Μουν σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Νότιο Αφρική με συνέπεια την ψυχολογική "πτώση" του, ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει άλλες λύσεις για εκείνη την πλευρά, εφόσον και ο Βύντρα που μπορεί (αναγκαστικά) να παίξει έχει καθιερωθεί ως κεντρικός αμυντικός.

Δύο θέσεις στην λίστα και όχι μόνο...

Ηδη στην λίστα που έχουν τόσο ο διευθυντής ποδοσφαίρου όσο και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, "φιγουράρουν" τα ονόματα του Μπεγιέ της Νιούκαστλ και του Γκριγκέρα της Γιουβέντους με την περίπτωση του άσου της Γιουβέντους να είναι σαφώς πιο δύσκολη.

Αυτό που συμφώνησαν οι δύο άνδρες ήταν ότι στην εβδομάδα που διανύουμε θα επιδιώξουν να "τελειώσουν" σε συζήτηση και συνάντηση με τους παίκτες του β' γκρουπ, που είναι προς αποχώρηση, κάποιες αποδεσμεύσεις με σκοπό να αδειάσει το ρόστερ. Ετσι άμεσα θα αποκτήσουν τον παίκτη που θα αποτελέσει το βασικό παίκτη στην δεξιά πτέρυγα, με τις πληροφορίες να λένε πως δεν αποκλείεται να είναι και ένα όνομα που δεν έχει ξαναβγεί στο προσκήνιο.

Εκλεισε ο Σουηδός...

Οπως προκύπτει όλα τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν καμία σχέση με την δεδομένη μεταγραφή του Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο Σουηδός διεθνής αμυντικός θα παίξει όπως πρώτοι τόνισαν έγκαιρα οι συμπατριώτες του το τελευταίο του παιχνίδι με την Γκέτεμποργκ κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης (20:00).

Η επιθυμία του να φορέσει άμεσα τα "πράσινα" και η συμφωνία με τον ίδιο, λύγισαν τις "δυσκολίες" του σουηδικού συλλόγου και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε "γάμο". Ετσι, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται την Τρίτη στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να μεταβεί άμεσα και εκείνος με την αποστολή στην Αυστρία.

Ατυχος στο αποχαιρετιστήριο

Μετά την είδηση πως οι "πράσινοι" συμφώνησαν με τον 23χρονο διεθνή με την Ελπίδων άσο, τόσο οι φίλοι της ομάδας όσο και το τεχνικό επιτελείο του ήθελαν θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά, τον παίκτη και να διαπιστώσουν και σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται, στο ματς (20:00) με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά στάθηκαν άτυχοι όπως και ο ίδιος ο παίκτης.

Συγκεκριμένα και ενώ ήταν στις βασικές επιλογές του τραυματίστηκε στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα της Γκέτεμποργκ και τέθηκε αυτομάτως εκτός μάχης. Την θέση του πήρε ο 17χρονος και άπειρος όπως φάνηκε Μίκαελ Ντύρεσταμ με το Νο24 στην φανέλα δείχνοντας αρκετές αδυναμίες σε σχέση με τον έμπειρο άσο των "πράσινων" πλέον.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς και τις πρώτες εκτιμήσεις τους αναφέρουν πως ο διεθνής άσος υπέστη υποτροπή στο τραύμα που είχε υποστεί στο μηρό στην αναμέτρηση απέναντι στη Χάλμσταντ, πριν από μία εβδομάδα.

Βίντεο με τον Σουηδό αμυντικό σε δράση



Βίντεο με τον Σουηδό αμυντικό σε δηλώσεις του



Αποχώρησε ο Μάτος

Στα αγωνιστικά οι "πράσινοι" επέστρεψαν μετά το ρεπό το Σαββατοκύριακο στις "διπλές" προπονήσεις. Το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις πάνω στη κυκλοφορία της μπάλας. Απών ήταν ο Σεντρίκ Καντέ που έχασε την πτήση του για την Ελλάδα. Στο απογευματινό πρόγραμμα με τον νεοαποκτηθεί αμυντικό να δίνει το παρών, μετά από το ζέσταμα οι "πράσινοι" έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ενα σημείο που πλέον, ο Ολλανδός τεχνικός δίνει έμφαση και σιγά σιγά ετοιμάζει τους Λέτο και Σισέ. Ο προπονητής του "τριφυλλιού", όμως είχε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού ο Μάτος αποχώρησε προληπτικά από την απογευματινή προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος.

Το παρών στην προπόνηση του "τριφυλλιού" έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος αποχαιρέτησε τους παίκτες που αναχωρούν την Τρίτη για Αυστρία, με σκοπό να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά τους, ώστε να έχουν τα απαραίτητα αποτελέσματα στο μέλλον.

Αναχωρούν για Αυστρία

Βαλίτσες "αγκαλιά και νέο ταξίδι για τους "πράσινους" την Τρίτη. Μετά την Ελβετία την σκυτάλη "παίρνει" η Αυστρία εκεί που είναι ο προορισμός για τους παίκτες του Τεν Κάτε, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η αποστολή αναμένεται να αποχωρήσει από το "Ελ. Βενιζέλος" στις 15:25 με την πτήση της AEGEAN για Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Kitzbuhel. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και στο πρώτο στάδιο πλην των Καπίνου, Παντίδου και Σταμπολζίεφ.

Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί θα δώσουν τρία φιλικά για να έχει την ευκαιρία ο Χενκ Τεν Κάτε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αφού θα μπορέσει να προσθέσει και τους Σισέ, Λέτο, κόντρα στις Γκρόιτερ Φιρτ (15/07), Χόφενχαϊμ (17/07) και Γκλάντμπαχ (20/07).

















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ