ΑΡΗΣ

Μπήκαν Πέρεθ και Λουίς

Μπήκαν Πέρεθ και Λουίς
Πέρεθ

Με μία προπόνηση θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη

Χθες οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς πρωί και απόγευμα υπό τις οδηγίες του Κίκε Ερνάντεθ.
Η πρωινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Και στις δύο προπονήσεις συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Πέτρου Πασσαλή, ενώ στο πρόγραμμα των προπονήσεων έχουν μπει πλέον τόσο ο Αλεξ Πέρεθ, όσο και ο Χοσέ Λουίς.

Αυτό που απομένει να φανεί στο τριήμερο που απομένει είναι αν ο Κίκε Ερνάντεθ θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού ή ακόμα και στο βασικό του σχήμα κάτι που σε πρώτη φάση φαντάζει δύσκολο.

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη πάντως φρόντισε πρώτος από την Τρίτη κιόλας όταν υπήρξε επιστροφή στις προπονήσεις να σημάνει καμπανάκι κινδύνου για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αλλά και την συνέχεια γενικότερα.

Ο Κίκε Ερνάντεθ είπε στους ποδοσφαιριστές του ότι το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα είναι εύκολο γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι αυτή η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί και να έχει αρνητικές επιπτώσεις τις οποίες και επόμενο είναι να θέλει να αποφύγει στον δρόμο της εξόδου στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ