ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπικέ εις διπλούν MVP στον Παναιτωλικό

Μπικέ εις διπλούν MVP στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Αντρέ Μπικέ αναδείχθηκε MVP τόσο από τους φίλους του Παναιτωλικού στην σχετική ψηφοφορία των φίλων της ομάδας του Αγρινίου όσο και στην ψηφοφορία της Σούπερ Λιγκ.

Δυο γκολ πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό ο Αντρέ Μπικέ, δυο βραβεία πολυτιμότερου παίκτη κέρδισε ο αμυντικός της ομάδας του Παναιτωλικού.

Αυτό γιατί ανακηρύχθηκε πρώτος τόσο στην σχετική ψηφοφορία των φίλων της ομάδας του Αγρινίου στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού όσο και στην ψηφοφορία της Σούπερ Λιγκ σε συνδυασμό με την NOVA.

Ο Αντρέ Μπικέ αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία που έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναιτωλικού, για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Μπικέι, εκτός από την γενικότερη εξαιρετική απόδοσή του, ήταν και σκόρερ του Παναιτωλικού σημειώνοντας τα δύο γκολ που οδήγησαν την ομάδας μας στη νίκη.

Οι φίλαθλοι τον επιβράβευσαν, αναδεικνύοντάς τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης με ποσοστό 79% στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού.

Στην ψηφοφορία της Σούπερ Λιγκ ο Μπικέ επικράτησε των Κάμπε και Ντε Βινσέντι συγκεντρώνοντας ποσοστό 40,87%.

Στον νικητή της ψηφοφορίας Αντρέ Μπικέι θ’ απονεμηθεί το βραβείο από τον κ. Ν. Καμαριάρη, εκπρόσωπο του Εκπαιδευτικού Ομίλου "Πρωτοπορία" που είναι Χρυσός Υποστηρικτής της ομάδας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο χώρο του (οδός Μπουκογιάννη 7, Αγρίνιο).

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια και την απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιήσουν χορηγοί της ομάδας μας ή εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων με κοινωνική προσφορά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ