ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπήκε και ο Αγκουαζί

Μπήκε και ο Αγκουαζί
INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο είδε στην προπόνηση της Τρίτης τον Αγκουαζί να βγάζει το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα την ώρα που οι Νάστος και Μπρίτο δεν γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Με ένα πρόβλημα λιγότερο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο το μεσημέρι. Ο Σα Πίντο είδε τον Αγκουαζί να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα όπως και αναμενόταν.

Σε αντίθεση τραυματίας γύρισε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων ο Παπασπύρος ο οποίος θα γυμνάζεται μόνος του για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την Τρίτη έγινε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Κανονικά ενσωματώθηκε ο Αγκουαζί. Ο Μπρίτο ακολούθησε το μισό πρόγραμμα της ομάδας και στην συνέχεια δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση.

Ο Νάστος έκανε θεραπεία και γυμναστήριο. Ο Παπασπύρος γύρισε από την Εθνική Νέων με ένα ρωγμώδες κάταγμα στο δάκτυλο του ποδιού και θα κάνει τις επόμενες μέρες θεραπεία και πισίνα.

Απουσίασε φυσικά ο Ταυλαρίδης ο οποίος αναρρώνει σπίτι του".

Να θυμίσουμε τέλος ότι την Τετάρτη θα γίνει στο Ατρόμητος Cafe στις 7 το βράδυ η βράβευση του Στέφανο Ναπολεόνι για το καλύτερο γκολ της 10 αγωνιστικής που σημείωσε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Το βραβείο θα απονείμει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και εκ των κορυφαίων σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου Γιάννης Λιβαθηνός.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ