ΑΡΗΣ

Μπήκε ο Κάλβο, άφησε Άρκα, φουλ για φορ

Μπήκε ο Κάλβο, άφησε Άρκα, φουλ για φορ
INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη. Σε κανονικό πρόγραμμα ο Τόνι Κάλβο. Στο προσκήνιο ο επιθετικός.

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του πρώτου αγώνα της Τρίτης (17/08, 19:00) με την Αούστρια Βιέννης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League

Στα ευχάριστα νέα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ότι ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη είδε στην σημερινή προπόνηση τον Τόνι Κάλβο να μπαίνει σε ρυθμούς ομάδας και προετοιμασίας.

Μία εξέλιξη που φανερώνει ότι ο Ισπανός δείχνει να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο πρώτο παιχνίδι για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League με την Γιαγκελόνια στο Μπιάλιστοκ της Πολωνίας.

Πλέον με την ενσωμάτωση του Κάλβο ο Κούπερ είδε ουσιαστικά για πρώτη φορά το απουσιολόγιό του να είναι λευκό στα πλαίσια της προετοιμασίας για το ραντεβού της Τρίτης με την Αούστρια Βιέννης.

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό μέτωπο το φλερτ με τον Αργεντινό Χούλιο Άρκα δεν προχώρησε για δεύτερη φορά στην διάρκεια του φετινού καλοκαιριού λόγω των υψηλών του απαιτήσεων και παρά την δελεαστική πρόταση που του κατατέθηκε για διετές συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά από εισήγηση του Κούπερ κινείται πάντα και για την απόκτηση ενός επιθετικού ώστε να προστεθεί στους Σέρχιο Κόκε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κάρλος Ρουίζ και να συμπληρώσει το καρέ των επιλογών που επιθυμεί να έχει στην διάθεσή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ