ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μπιράγκι: "Δώσαμε υπόσχεση στους φιλάθλους μας να γυρίσουμε με το τρόπαιο, πρέπει να ιδρώσουμε πολύ σε αυτόν τον τελικό"

Μπιράγκι: "Δώσαμε υπόσχεση στους φιλάθλους μας να γυρίσουμε με το τρόπαιο, πρέπει να ιδρώσουμε πολύ σε αυτόν τον τελικό"
2024 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, μετά το τέλος της προπόνησης των "βιόλα" στην OPAP Arena για την υπόσχεση που έδωσαν οι παίκτες στους φιλάθλους της ομάδας πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία που έχει αποκομίσει ο οργανισμός από τον περσινό τελικό του Conference League.

Οι παίκτες της Φιορεντίνα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Τετάρτη το βράδυ (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24).

Μετά το πέρας της προπόνησης ο αρχηγός των "βιόλα", Κριστιάνο Μπιράγκι, προέβη σε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Sky Sport που έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα για το μεγάλο ματς, με τον Ιταλό να στέκεται στη στήριξη των φιλάθλων της Φιορεντίνα που εξάντλησαν τα 9.000 εισιτήρια που δικαιούνταν, ενώ αναφέρθηκε και στο πλεονέκτημα της περσινής συμμετοχής στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάνο Μπιράγκι

Για το ποιο είναι το συναίσθημα να μπαίνεις σε έναν ευρωπαϊκό τελικό με το περιβραχιόνιο στο χέρι: "Πολύ ωραίο, όταν πλησιάζει ο αγώνας αρχίζεις να μπαίνεις στο κλίμα και να νιώθεις τη σημασία του. Είναι ο δεύτερος, αφήσαμε έναν να ξεφύγει, για τον δεύτερο πρέπει να ιδρώσουμε περισσότερο".

Για το εάν είναι πλεονέκτημα να έχεις ήδη βρεθεί εκεί: "Όπως και στη ζωή γενικότερα, η εμπειρία μετράει. Το έχουμε ήδη περάσει αυτό πριν από ένα χρόνο και δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ελπίζω να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί σε αυτόν τον τελικό"

Για το τι θα κάνει τη διαφορά: "Θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως έχουμε συνηθίσει και να κάνουμε όλα όσα έχουμε κάνει αυτά τα 3 χρόνια χωρίς να αλλάξουμε τίποτα, προσπαθώντας να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Τέτοια ρευστά ματς τα κερδίζουν αυτοί που κάνουν τα λιγότερα λάθη".

Για το γεγονός ότι θα υπάρχει ένας μωβ "τοίχος" στο γήπεδο: "Για άλλη μια φορά, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να έρθουμε εδώ, μας έδειξαν μεγάλη στοργή και προσήλωση. Είμαστε χαρούμενοι που τους δώσαμε στο μεταξύ αυτόν τον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε το τρόπαιο".

Επειδή δώσατε μια υπόσχεση σε κάποιον;: "Ναι, και αύριο πρέπει να την κάνουμε πραγματικότητα".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ