ΠΑΟΚ

Μπίρδας: "Προσεκτικοί εν όψει των πλέι οφ"

Μπίρδας: "Προσεκτικοί εν όψει των πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο εκ των νομικών του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, μίλησε την Παρασκευή (2/3) για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και στάθηκε στο ότι στην Τούμπα πλέον δεν θα πρέπει να συμβεί το παραμικρό.

Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ μίλησε ο Λάμπρος Μπίρδας που υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας την Πέμπτη (1/3).

" Τα λεφτά είναι πολλά αλλά όπως υπήρχαν τα κατηγορητήρια, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. 39.000 ευρώ κατά συγχώνευση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με αυτή την έννοια ήταν καλά. Στον ΠΑΟΚ πάντως τα λεφτά πάντα είναι πολλά", σχολίασε ο ίδιος την Παρασκευή (2/3) στον "Sport 103".

" Φέτος είχαμε πολύ σοβαρές περιπτώσεις, του Πανιωνίου της ΑΕΚ. Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά είναι πολλά χρήματα", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε για το ματς με τον Αρη ότι... " τα 12.200 ευρώ με τον Αρη ήταν το ελάχιστο με βάσει της εκθέσεις που υπήρχαν. Υπήρχε μια καταγγελία τραυματισμού που έπρεπε να αντιμετωπιστεί". Ακόμη μίλησε:

Για τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση: " Οι προσπάθειες της διοίκησης είναι φανερό πως έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Κάνει καλλές προσπάθειες και οργανωμένες. Τελευταία και η Θύρα 4 έβγαλε ανακοίνωση και έγινε μια συνάντηση. Με την Τότεναμ πήραμε συγχαρητήρια, το ίδιο και με την Ουντινέζε.

Ο κ. Θεοδωρίδης, επίσης, μίλησε με καλά λόγια για την Τούμπα. Η Τούμπα είναι γήπεδο τελείως ποδοσφαιρικό. Μέχρι τώρα πήγαμε καλά αλλά έχουμε άλλες εκκρεμότητες, όπως αυτές με Ατρόμητο και ΑΕΚ. Με Ατρόμητο είναι πολύ βαρύ το κατηγορητήριο. Δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η απόφαση, είμαι αισιόδοξος πως δεν θα τιμωρηθούμε. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Για το αν ο κόσμος πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικός: " Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Οταν αγαπάς την ομάδα σου, τότε θα πρέπει και να την προστατεύσεις. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Δεν είναι δείγμα μεγάλης ομάδα τα επεισόδια".

Για το πως αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ η Πειθαρχική Επιτροπή: "Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14. Είμαστε τιμωρημένοι σχεδόν σε όλα τα άρθρα. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι με υποτροπή εάν τιμωρηθούμε, στην συνέχεια θα πρέπει είμαστε προσεκτικοί για τα ματς των πλέι οφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ