ΕΥΡΩΠΗ

Μπίσκαν: "Δεν θα σταματήσω"

Zagreb, 130810.
Stadion Maksimir.
Press konferencija v.d. trenera Dinama Sretena Cuka i kapetana Dinama Igora Biscana pred sutrasnju prvenstvenu utakmicu protiv Karlovca.
Na slici:  kapetan Dinama Igor Biscan.
Foto: Nenad Dugi / CROPIX
Zagreb, 130810. Stadion Maksimir. Press konferencija v.d. trenera Dinama Sretena Cuka i kapetana Dinama Igora Biscana pred sutrasnju prvenstvenu utakmicu protiv Karlovca. Na slici: kapetan Dinama Igor Biscan. Foto: Nenad Dugi / CROPIX CROPIX

Αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την ενεργό δράση το καλοκαίρι δηλώνει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ιγκόρ Μπίσκαν.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για ακόμη μία σεζόν δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη, καθώς ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στη φάση των ομίλων του Εuropa League.

Αντίθετα στο πρωτάθλημα οι Κροάτες τα πηγαίνουν περίφημα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά ασφαλείας από την Χάιντουκ Σπλιτ.

"Δεν νομίζω πως θα τερματίσω την καριέρα μου το καλοκαίρι, όμως έχω συμβιβαστεί με τον εαυτό πως αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή όπου θα ολοκληρώσω την παρουσία μου στη Ντιναμό" τόνισε ο 32χρονος σέντερ μπακ που αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνουν οι συμπαίκτες του παρά τον αποκλεισμό στο Europa League.

" Αυτό που βλέπω στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους, αλλά με το σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής αυτομάτως κάποιοι περνούν σε δεύτερο ρόλο. Ο Ρουκάβινα πάντως είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα φανεί αυτό στο μέλλον".

Ο αρχηγός του κροατικού συλλόγου χαρακτήρισε ως κορυφαία στιγμή στη φετινή σεζόν τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ (2-0) στο "Μάξιμιρ". " Ήταν κάτι ξεχωριστό και αναπάντεχο".

Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας" από τον Λιονέλ Μέσι.

" Άξιζε την χρυσή μπάλα όχι μόνο για τις εμφανίσεις του, την περασμένη χρονιά αλλά γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Εϊναι δύσκολο να εμφανιστεί ξανά τέτοιος ποδοσφαιριστής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ