ΙΝΤΕΡ

Μπλαν από το καλοκαίρι

Μπλαν από το καλοκαίρι

Ο Λοράν Μπλαν είναι το φαβορί για να διαδεχτεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Ίντερ, αποκάλυψε η "Parisien". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Ίντερ σκέφτεται το μέλλον. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής "Parisien", ο νέος τεχνικός της Ίντερ θα είναι Γάλλος, με τον Λοράν Μπλαν να παίρνει τη θέση του Κλαούντιο Ρανιέρι στο ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο Μάσιμο Μοράτι έχει ειλημμένη την απόφαση για να φέρει στο "Μεάτσα" τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, του οποίου το συμβόλαιο με τους "τρικολόρ" λήγει το καλοκαίρι μετά το τέλος του Euro 2012.

Ο Μπλαν από την πλευρά του φαίνεται πρόθυμος να πει το "si" στον ιδιοκτήτη της Ίντεραπό τη στιγμή που οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής πρόθεση για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, η μετά Μπλαν εποχή στην Εθνική Γαλλίας είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ στη λίστα του Μοράτι για διάδοχοι του Ρανιέρι βρίσκονται πάντα οι Βίλας-Μπόας και Γκουαρδιόλα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ