ΑΕΚ

Μπλάνκο εξ αρχής

Μπλάνκο εξ αρχής
μπλανκο

Με τον Μπλάνκο στην ενδεκάδα και τον Ράμος δεξί χαφ υποδέχεται την Ξάνθη για ένα μόνο αποτέλεσμα. Tη νίκη...

Ο Νίκος Κωστένογλου στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα πήρε 23 παίκτες στην αποστολή και αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Τετάρτης κόντρα στην Χετάφε.
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα από το οποίο θα λείπει ο Νίκος Λυμπερόπουλος καθώς είναι ταλαιπωρημένος από τα συνεχή παιχνίδια και ο νέος προπονητής της Ένωσης θέλει να τον προφυλάξει.

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει και ο Ράμος αλλά όχι σαν δεξί μπακ. Ο Κωστένογλου θα τοποθετήσει τον Βραζιλιάνο στην μεσαία γραμμή έτσι ώστε να εκμεταλλευθεί τις επιθετικές του ικανότητες.

Οι εικοσιτρείς ποδοσφαιριστές της αποστολή θα καταλύσουν το Σάββατο σε ξενοδοχείο. Η σημερινή προπόνηση έγινε κανονικά στο χιονισμένο τοπίο των Θρακομακεδώνων. Ο Άκης Ζήκος ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Ο Παντελής Καπετάνος προπονήθηκε σε κανονικό ρυθμό.

Μετά το τέλος της ο Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Μορέτο, Μάχο, Αρουαμπαρένα, Ασκάρατε, Δέλλας, Ράμος, Παπασταθόπουλος, Λαγός, Γεωργέας, Καφές, Ενσαλίβα, Παππάς, Πλιάτσικας, Μανού, Μανούκα, Καλόν, Τόζερ, Κονέ, Λυμπερόπουλος, Ριβάλντο, Σέζαρ, Μπάνκο, Εντίνιο.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ