ΑΕΚ

Μπλάνκο:"Θέλω να παραμείνω για πολλά χρόνια"

Μπλάνκο:"Θέλω να παραμείνω για πολλά χρόνια"
Μπλάνκο

"Θέλω να παραμείνω για χρόνια στην ομάδα" τόνισε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Φιλικό τεστ με Μαγιόρκα (19:45 NS1)

Ο κόσμος τον λατρεύει και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει. Ο λόγος για τον Ίσμαελ Μπλάνκο που μίλησε στην εφημερίδα Εξέδρα για την ανανέωση του συμβολαίου του, λέγοντας πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην Ένωση.
Στην συνέχεια ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Λεονάρντο, για τον οποίο πιστεύει ότι θα προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ την φετινή σεζόν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος από τη διάθεση που δείχνει η ΑΕΚ να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό μου. Η συζήτηση του προέδρου με τον μάνατζερ μου έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και στις 29 Αυγούστου θα γίνει η τελική συνάντηση για να ολοκληρωθεί το θέμα.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς αυτή είναι και η πρόθεση της ΑΕΚ και η δική μου. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ μου έχει φερθεί άψογα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος της ομάδας. Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά και η δική μου πρόθεση είναι να μείνω περισσότερα χρόνια"

.

"Αισθάνομαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"

Για το αν αποτελεί σημαία για την ΑΕΚ, δήλωσε: "Αυτό το είχε πει ο πρόεδρος και στον Γκουστάβο Οναΐντια (ο άλλος μάνατζερ του), στη συνάντηση που είχαν κάνει στις αρχές Ιουλίου. Σίγουρα με γεμίζει υπερηφάνεια το γεγονός ότι η ΑΕΚ με θεωρεί 'σημαία' της. Είναι μια επιβράβευση για εμένα ο τρόπος που με αντιμετωπίζει η ομάδα μου. Ολοι στην ΑΕΚ μου έχουν φερθεί πολύ καλά και με έχουν κάνει να νιώθω ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ".

Τέλος, ο Μπλάνκο μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης Λεονάρντο: "Σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του. Είμαστε λίγες ημέρες μαζί στις προπονήσεις, όμως, δείχνει ότι έχει τα προσόντα για να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να του πάνε όλα καλά, να βρει γρήγορα τη φόρμα του και να προσφέρει στην ΑΕΚ αυτά που περιμένει από εκείνον".

Τελεσίγραφο σε Μαμελόντι για Γκάξα

Εκεί που όλα έδειχναν πως η μεταγραφή του Σιμπόσινο Γκάξα θεωρούνταν δεδομένη τα πράγματα άλλαξαν, καθώς η ομάδα του 26χρονου δεξιού μπακ ανέβασε τις απαιτήσεις της με αποτέλεσμα να "κολλήσουν" οι διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Μαμελόντι αποφάσισε πως δεν θέλει να παραχωρήσει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αλλά το 100% ζητώντας φυσικά περισσότερα χρήματα.

Από την πλευρά του ο Νίκος Θανόπουλος έστειλε τελεσίγραφο στην ομάδα από τη Νότιο Αφρική, λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να μπει σε πληστηριαμό.

Μαγνητικη τομογραφία ο Ενσαλίβα

Ο τραυματισμός του Ταμαντανί Ενσαλίβα είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σήμερα (Τετάρτη) σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στον αχίλλειο τένοντα.

Φιλικό με Μαγιόρκα και αποστολή

Την αποστολή για το φιλικό ματς με την Μαγιόρκα (19:45 NS1) ανακοίνωσε η ΑΕΚ στην οποία υπάρχουν πολλές απουσίες, κυρίως λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς.

Σάχα, Σκόκο, Ζεράλντο, Μπερνς, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιαχάγια, Ντιούφ, Ιορντάκε, Ρίκκα, Χουάνφραν, Μπλάνκο, Λαγός, Γεωργέας, Αραμπατζής, Γκέντζογλου, Μανωλάς και Κουτρομάνος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αλεξόπουλος, Ενσαλίβα, Καφές, Καράμπελας και οι διεθνείς: Κυριάκος, Παυλής, Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ, Χετεμάι, Μάκος Ταχτσίδης.

Η Μαγιόρκα από την πλευρά της δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή στο φετινό "παζάρι", καθώς η ομοσπονδία στην Ισπανία έχει απαγορεύσει τις προσθήκες, αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει εξοφλήσει την μεταγραφή του Αντούριθ από την Μπιλμπάο.

































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ