ΑΡΗΣ

Μπλόκο της αστυνομίας στους φίλους των κίτρινων

Μπλόκο της αστυνομίας στους φίλους των κίτρινων
Άρης-οπαδοί

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενημέρωσε την ΠΑΕ πως απαγορεύει την μετακίνηση οπαδών για το ματς με Ατρόμητο

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενημέρωσε το πρωί την ΠΑΕ Άρης πως απαγορεύει την μετακίνηση των 1.000 οπαδών της για το ματς της 5ης Ιανουαρίου με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.
Την Δευτέρα το βράδυ είχε διαρρεύσει η είδηση πως δύσκολα οι οπαδοί των κίτρινων θα ταξίδευαν στην Αθήνα και το Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε την Τρίτη όταν η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής άφησε να εννοηθούν οι προθέσεις της στην διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης για τα μέτρα τάξης ενός αγώνα παρουσία των δύο ΠΑΕ που δεν είχανε το παραμικρό πρόβλημα.

Μία εξέλιξη που ήρθε την στιγμή που η ΠΑΕ Άρης είχε ήδη παραλάβει τα συμφωνηθέντα 1.000 εισιτήρια από την ΠΑΕ Ατρόμητος δεδομένου ότι είχε με την σειρά της πάρει εισιτήρια στην κατοχή της για το παιχνίδι της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ο γενικός διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του SUPER 3 στον ΑΡΗΣ FM 92,8 τόνισε χαρακτηριστικά: " Σαν φορέας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του Άρη, όπως και με τη διοίκηση της ομάδας, με την οποία έχουμε πολύ καλή συνεργασία και είμαστε σε συνεχή επαφή.

Ο κόσμος του Άρη δεν έχει προκαλέσει ποτέ, γι’ αυτό και μας κάνει μεγάλη εντύπωση η στάση της αστυνομίας. Στο γήπεδο του Περιστερίου έχουν φέτος φιλοξενηθεί οπαδοί χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.

Προσπαθούμε να καταλάβουμε για ποιον ακριβώς λόγο υπάρχει αυτή η απόφαση από την πλευρά της αστυνομίας και θα κάνουμε σαν αρμόδια αρχή τις απαραίτητες ενέργειες, για να υπάρξει τελικά μετακίνηση από τους οπαδούς του Άρη.

Η αστυνομία έχει συμβουλευτικό ρόλο και την ευθύνη τήρησης της τάξης, όπως γίνεται σε κάθε δημόσια συνεύρεση.

Ο νόμος αναφέρει πως εφόσον συμφωνήσουν οι δύο ΠΑΕ για ανταλλαγή εισιτηρίων, επιτρέπεται η μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών, όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οπότε και η αστυνομία ορίζει τον τρόπο μετάβασης.

Είναι ακατανόητο ενώ υπάρχει αυτή η αμοιβαία συνεννόηση, να μην επιτρέπεται στους οπαδούς του Άρη να παρακολουθήσουν το παιχνίδι".

Κι όσο για τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, ανέφερε με την σειρά του: " Σαν ΠΑΕ Άρης θα εξαντλήσουμε κάθε μέτρο πίεσης, έτσι ώστε ο κόσμος μας να δώσει το παρόν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι αποφάσεις αυτές πλήττουν το ποδόσφαιρο και προσβάλλουν την ομάδα μας, της οποίας οι οπαδοί δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα σε όλα τα γήπεδα, χωρίς να προκαλούν το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς σκέφτεται η αστυνομία, η οποία παραβλέπει με το “έτσι θέλω” τη συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ