ΑΓΓΛΙΑ

Μπόας: "Ισάξιος του Φαλκάο ο Ντεφόου"

Μπόας: "Ισάξιος του Φαλκάο ο Ντεφόου"

Τον Ζερμέιν Ντεφόου αποθέωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ισάξιο του Ρανταμέλ Φαλκάο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί φέτος ο Ζερμέιν Ντεφόου.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει ήδη φτάσει τα 10 γκολ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αντρέ Βίλας Μπόας για την επιθετική γραμμή της Τότεναμ.

Ο 30χρονος στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Γουέστ Χαμ πέτυχε δύο τέρματα και αυτή ήταν η αφορμή για να τον αποθεώσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο τελευταίος, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο πέρασμά του από την Πόρτο με τον Ρανταμέλ Φαλκάο, τον καλύτερο ίσως στράικερ του κόσμου αυτή τη στιγμή, δήλωσε πως ο Ντεφόου είναι ισάξιος του Κολομβιανού δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το πόσο τον εκτιμά.

"Ο Ζερμέιν γνωρίζει πως να σκοράρει. Η δίψα του για γκολ είναι εντυπωσιακή. Κάνει ό,τι σε όλη του τη ζωή. Σίγουρα τον θεωρώ ισάξιο του Φαλκάο. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά από την εμπειρία που έχω με μερικούς επιθετικούς θεωρώ πως είανι ένας εκ των κορυφαίων".

"Όταν τα παιχνίδια είναι τόσο δύσκολα όσο αυτό στο πρώτο ημίχρονο (με τη Γουέστ Χαμ) χρειάζεσαι παίκτες να ξεκλειδώσουν το παιχνίδι, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες ή να τις δημιουργήσουν μόνοι τους".

"Σίγουρα το είχα αυτό με τον Φαλκάο. Μερικές φορές πίστευες ότι δε θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη σέντρα κι εκείνος πεταγόταν από το πουθενά. Είναι ακριβώς το ίδιο με τον Ζερμέιν".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ