ΤΣΕΛΣΙ

Μπόλι: "Η Τσέλσι είναι η 4η καλύτερη ομάδα στην Premier League μετά την Boxing Day, πρέπει να κάνουμε υπομονή"

Ο Τοντ Μπόλι στις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ" για τον τελικό του League Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ | 25 Φεβρουαρίου 2024
Ο Τοντ Μπόλι στις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ" για τον τελικό του League Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ | 25 Φεβρουαρίου 2024 @2024 DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Η Τσέλσι ψάχνει να βρει τη χαμένη αίγλη της στη μετά-Αμπράμοβιτς εποχή όμως οι άνθρωποι που έχουν τα ηνία της παραμένουν αισιόδοξοι, με τον Τοντ Μπόλι να ξεκαθαρίζει πως οι μπλε δεν σπαταλούν χρήματα σε μεταγραφές αλλά τα επενδύουν.

Μετά από σχεδόν δύο γεμάτες δεκαετίες στο τιμόνι της Τσέλσι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε να παραδώσει σκυτάλη, με την νέα εποχή της ομάδας να μην εξελίσσεται μέχρι στιγμής όπως την ονειρεύονταν οι οπαδοί της.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει για την τελευταία διετία, με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου να τερματίζει την περασμένη σεζόν στην 12η θέση έχοντας τρεις διαφορετικούς προπονητές και να δίνει φέτος σκληρή μάχη για να αποκτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παρόλα αυτά, οι νέοι ιδιοκτήτες είναι πεπεισμένοι πως η κατάσταση θα βελτιωθεί και αυτό φάνηκε μέσω της τοποθέτησης που έκανε ο Τοντ Μπόλι, με τον άνθρωπο που ηγείται του fund που έχει στα χέρια του την Τσέλσι, να ζητάει υπομονή και να στέκεται στα θετικά αποτελεσματα των μπλε μέσα στο 2024.

"Το Νο 1 πράγμα είναι πως θα πρέπει να είσαι υπομονετικός. Ενώνεις κάποια κομμάτια και περιμένεις να κολλήσουν πολύ γρήγορα όμως η πραγματικότητα λέει πως για να γίνει κάτι πραγματικά καλό, χρειάζεται λίγο χρόνο.

Είχαμε πάντα υπομονή και την δείξαμε και το 2013 όταν είχαμε αγοράσει του Dodgers. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας πιστεύοντας πως ήταν το σωστό", τόνισε αρχικά ο Μπόλι στο πλαίσιο παρουσίας του στο Qatar Economic Forum, και πρόσθεσε:

"Κάτι παρόμοιο ισχύει και με την Τσέλσι, θα πρέπει να μην ακούς τους θορύβους που υπάρχουν γύρω σου και να μένεις αφοσιωμένος στο πλάνο.

Μετά από την Boxing Day (σ.σ. 26 Δεκεμβρίου 2023) είμαστε η τέταρτη καλύτερη ομάδα στην Premier League. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σύγκριση με ό,τι έχει προηγηθεί.

Δεν ξοδεύουμε χρήματα, τα επενδύουμε. Όταν ξοδεύουμε, επενδύουμε και εκείνοι οι παίκτες εξακολουθούν να διατηρούν την αξία τους".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ