CHAMPIONS LEAGUE

Μπόλονι: "Ήταν άδικο"

Μπόλονι: "Ήταν άδικο"
μπολόνι

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Λάζλο Μπόλονι ενώ δήλωσε: "Ακόμη ψάχνω μια εξήγηση"

"Θεωρώ ότι είναι κατανοητό ότι αδικήθηκα. Δεν μπορώ να ανάλυσω το παιχνίδι απλά μόνο να σας πω τις εντυπώσεις μου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι που παρουσιάσαμε δεν ήταν ικανό για να πάρουμε τη νίκη. Λυπάμαι που στο τέλος γυρνάω πίσω με άδεια χέρια. Καλύψαμε καλά τα κενά. Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να είναι δυνατός επιθετικά.

Θεωρώ ότι οι επιθετικοί μας απείλησαν αρκετά και μας έδωσαν ευκαιρίες για να καταφέρουμε κάτι. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε 2-3 ευκαιρίες από κατάσταση ψυχολογίας μπορούσαμε να τις εκμευταλλευτούμε αλλά δεν το κάναμε. Είναι μεγάλο χτύπημα να μας ισοφαρίζουν λίγο πριν το ημίχρονο, Αναζητώ ακόμα μια εξήγηση για το αποτέλεσμα αλλά είναι αδύνατο να την βρω αυτή τη στιγμή.

Έχουμε καλό επίπεδο, έχουμε ομάδα που λειτουργεί αλλά δεν έχουμε ακόμα βρει τον τρόπο για να είμαστε "βίαιοι" τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Έχουμε μια νέα ομάδα για την ακρίβεια πολύ νέα αλλά μαθαίνουμε και ευχόμαστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες μας στο μέλλον. Συγχαίρω τον Ολυμπιακό που προσπάθησε μέχρι το τέλος και πραγματικά συγχαρητήρια στις κερκίδες που μας έδωσαν το κίνητρο να ξανάρθουμε",



ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Σταντάρ.

Αν έπαιξε όπως με την Άρσεναλ: "Μοιάζει αρκετά το παιχνίδι μας απλά με την Άρσεναλ οι επιθετικοί μας δεν φάνηκαν όπως σήμερα".

Για το αν στο ημίχρονο οπισθοχώρησε και γι' αυτό ηττήθηκε: "Υπήρξε μια αντεπίθεση του Ολυμπιακού στην οποία δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο σ' αυτό".



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ