ΕΥΡΩΠΗ

Μπόλονι: "Πώς στο διάολο να προκριθούμε;"

Μπόλονι: "Πώς στο διάολο να προκριθούμε;"

"Άστραψε και βρόντηξε' ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της Ρουμανίας για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου της πατρίδας του.

Βαθιά απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ρουμανικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε σε σημερινή (11/11) συνέντευξή του σε μέσα της πατρίδας του, ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έβγαλε κραυγή αγωνίας που ξεκινά από την εθνική ομάδα και φθάνει μέχρι τη βάση του αθλήματος στη χώρα.

"Οι περισσότεροι φίλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πλέον παίκτες αξίας και το επιβεβαίωσα βλέποντας πριν από λίγο καιρό το παιχνίδι της Στεάουα με την Ραπίντ. Ζω με την ελπίδα ότι τα ταλέντα υπάρχουν κάπου. Στη χώρα μας δεν υπάρχει τίποτα κοινό με αυτό που συμβαίνει με την Γαλλία και τον τρόπο που δουλεύουν από τους επαγγελματίες μέχρι και τα μικρά παιδιά.

Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στις Ακαδημίες, στον σχολικό αθλητισμό, στους συλλόγους. Πώς στο διάολο να προκριθούμε στα τελικά του Euro όταν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως; Σίγουρα φταίνε για την κατάσταση και παράγοντες του ποδοσφαίρου της χώρας, όμως αν αυτοί παραιτηθούν θα αλλάξει κάτι;".

Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που ο Μπόλονι εκφράζει δημόσια τη γνώμη του για το ποδόσφαιρο της πατρίδας του,. Άλλωστε το του ζητάνε συνέχεια οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι, καθώς η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ