ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόμπαν vs Μέσι-Νεϊμάρ!

Μπόμπαν vs Μέσι-Νεϊμάρ!

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, Μπόμπαν, εξαπέλυσε "καρφιά" κατά των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Διαβάστε όσα τους καταμαρτυρεί.

Με συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, ο άλλοτε άσος της Μίλαν (4 φορές πρωταθλητής Ιταλίας και κάτοχος Champions League το 1995 με τους "ροσονέρι") υποστήριξε πως ο μεν Νεϊμάρ απέχει πολύ από να μπει στο κλαμπ των κορυφαίων και ο δε Μέσι εμφανίζεται να μην έχει κίνητρα πάνω στο χορτάρι.

"Αν μπορεί ο Νεϊμάρ να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα; Αυτό δεν μπορεί να γίνει! Δεν είναι τόσο καλός, δεν είναι τόσο ισχυρός", τόνισε ο Μπόμπαν στην "Sportske novosti" και πρόσθεσε:

"Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο αλλά αυτή τη στιγμή απέχει πάρα πολύ από το να είναι παίκτης παγκοσμίας κλάσης. Δεν θα γίνει ποτέ Ρονάλντο, Ιμπραχίμοβιτς, Ινιέστα και ειδικά Μέσι".

Μπόμπαν vs Μέσι-Νεϊμάρ!

Οταν δε η κουβέντα πήγε στον τετράκις νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο Κροάτης παραδέχτηκε πως ο Αργεντίνος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δεν δίνει το 100% στο γήπεδο.

"Κάποιος πρέπει να του πει την αλήθεια για τον ίδιο, ο Μέσι πρέπει να αντιμετωπίσει τον Μέσι. Είναι εντελώς απροετοίμαστος, απροπόνητος και χωρίς κίνητρο διαρκώς, με εξαίρεση τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έπαιξε σύμφωνα με το 30% των ικανοτήτων του και έδειξε πόσο ανώτερος είναι.

Όταν είναι φρέσκος και αν προετοιμάζεται σωστά και βρει τον ενθουσιασμό για να διασκεδάζει το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι ο κορυφαίος. Αυτό που πρέπει να είναι.

Η εθνική Αργεντινής είναι μέτρια στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή αλλά μπροστά οι Αγκουέρο και Ιγκουαΐν θα ανοίξουν πολλούς χώρους για τον Μέσι και μπορούν να προχωρήσουν μακριά στο Μουντιάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ