CHAMPIONS LEAGUE

Μπόρατς - Εγκνάτια 1-0: Οι Βόσνιοι πήραν προβάδισμα για τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ

Μπόρατς - Εγκνάτια 1-0: Οι Βόσνιοι πήραν προβάδισμα για τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε την Εγκνάτια 1-0 με γκολ στο 90+6' και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας διεκόπη για δέκα λεπτά λόγω συνθημάτων κατά της Αλβανίας και του Κοσόβου.

Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League στη ρεβάνς, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα με την Εγκνάτια στη Βοσνία.

Το χρυσό γκολ για τους Βόσνιους πέτυχε ο Νταμίρ Χρέλια στο 90+6', με τους Αλβανούς να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Ζενιουλάι και Ντρέτσα. Ο αγώνας φυσικά στιγματίστηκε από τη δεκάλεπτη διακοπή στο ματς λόγω συνθημάτων κατά της Αλβανίας και του Κοσόβου.

Η ρεβάνς είναι σε μια εβδομάδα από τώρα στην Αλβανία. Για τον δεύτερο προκριματικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου και μια εβδομάδα μετά, στις 31 Ιουλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ