ΕΥΡΩΠΗ

"Μπορεί να μονιμοποιηθεί ο Γκμοχ"

"Μπορεί να μονιμοποιηθεί ο Γκμοχ"

Την πίστη του πως ο Γιάτσεκ Γκμοχ μπορεί ακόμη και να μονιμοποιηθεί στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο άλλοτε τεχνικός της Λάρισας, Αντρέι Στρεϊλάου.

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του Γιάτσεκ Γκμοχ μίλησε ο βετεράνος τεχνικός, Αντρέι Στρεϊλάου.

Ο 70χρονος πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας εμφανίστηκε σίγουρος για τις ικανότητες του νέου υπηρεσιακού τεχνικού του "τριφυλλιού".

" Ο Γιάτσεκ ήταν μέχρι πρότινος σύμβουλος στον Παναθηναϊκό, έτσι δεν μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς για τον Παναθηναϊκό αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία" ανέφερε ο Στρεϊλάου προσθέτοντας πως δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα το γεγονός πως ο Γκμοχ εδώ και εφτά χρόνια δεν έχει προπονήσει κάποιο σύλλογο.

"Είναι πιο σοφός και πιο πεπειραμένος. Εκτός από τη συνεργασία του με την τηλεόραση ως σχολιαστής συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και να ενημερώνεται".

Ο πρώην προπονητής της Λάρισας (1984-1988) δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εξελιχθεί ο Γκμοχ από υπηρεσιακό σε μόνιμο στον πάγκο των "πρασίνων".

" Θα εξαρτηθεί από από την ατμόσφαιρα στην ομάδα και φυσικά τα αποτελέσματα. Υπάρχουν προσδοκίες. Εάν φέρει θετικά αποτελέσματα κανείς δεν θα βιαστεί για να τον αντικαταστήσουν".

Παράλληλα αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

" Γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα. Για τον Γιάτσεκ θα είναι σημαντικό να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Δεν νομίζω να παίξει αμυντικά. Η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου οι οπαδοί πολύ γρήγορα περνούν από την αγάπη στο μίσος".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ